GAAT U TROUWEN? GEFELICITEERD!

TROUWEN
Voor deze bijzondere dag verzorgt Viktoria onze bruidsspecialist/make-up artist die “Elegante” look, voor uw bruidskapsel en de visagie zodat u op de mooiste dag van uw leven straalt!

CONSULT
Belangrijk is dat er voor u bruidsbehandelingen voldoende tijd wordt ingepland. Voordat u voor de proefsessies afspreekt adviseren wij dan ook langs te komen voor een consult waarbij het mogelijk is uw wensen te bespreken en dat na advies Viktoria eventueel een arrangementprijs en tijdsplanning voor uw haar en make-up opstelt.

Vul hiervoor het contact formulier in.

TIP 1
Belangrijk is een paar maanden vóór de bruiloft je proefsessie te boeken en ongeveer 4 à 6 weken voor de trouwerij voor een proefsessie af te spreken. Op deze manier kun je rustig, zonder stress naar je bruiloft toe werken, en tot het gewenste resultaat komen.

TIP 2
Als je het fijn vind kun je voor de proefsessie al wat ideeën opdoen, door alvast foto’s van bruidskapsels en visagie uit te zoeken zodat Viktoria tijdens de proefsessies kan adviseren of het mooi is en het past in je totaalplaatje.

PROEFSESSIE BRUIDSKAPSEL
Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij jouw haartype en gezichtsvorm. Maar nog belangrijker: bij jouw persoonlijkheid. Viktoria werkt in alle mogelijke stylen.

PROEFSESSIE VISAGIE
De visagie maakt het plaatje van de jurk en je bruidskapsel compleet. Viktoria brengt de make-up zo aan dat het resultaat natuurlijk en houdbaar is.

Wi Kappers Bruiden
Wi Kappers Bruiden
Wi Kappers Bruiden
Wi Kappers Bruiden

EYEBROW SHAPING
Om het plaatje compleet je maken is het mogelijk u wenkbrauwen vorm te laten geven. Vanuit veel ervaring met het vormgeven werkt Viktoria tijdens deze behandeling heel precies met een pincet. Om de beste resultaten te krijgen worden de wenkbrauwen in de tweede fase natuurlijk ogend gekleurd.

HAARKLEURING
Voor het totaalplaatje is het wellicht een idee u haar ook te laten kleuren. Highlights of een balayage staan erg mooi in bruidskapsels. Neem telefonisch contact met op met onze salon. Den Haag Denneweg of reageer via het onderstaand contactformulier.

Wi Kappers Bruiden

Contact formulier bruiden

BRUIDEN

CONSULT

Belangrijk is dat er voor u bruidsbehandelingen voldoende tijd wordt ingepland. Voordat u voor de proefsessies afspreekt adviseren wij dan ook langs te komen voor een consult waarbij het mogelijk is uw wensen te bespreken en dat na advies Viktoria een arrangementprijs en tijdsplanning voor uw haar en make-up opstelt. Vul hiervoor het contactformulier in of neem telefonisch contact op met onze salon Den haag Denneweg.

 

BRUIDSKAPSEL

PRIJS
BRUIDSKAPSEL PROEFSESSIE per uur € 100,00
BRUIDSKAPSEL TROUWDAG per uur € 90,00
TARIEF BRUIDSKAPSEL
Afhankelijk van de dikte en lengte van het haar in combinatie u wensen wordt het tarief voor het bruidskapsel bepaald. Het tarief komt middels een consult in de salon tot stand.

 

VISAGIE

TIJDSDUUR PRIJS
VISAGIE PROEFSESSIE 1.00/ 1.30 UUR
Per uur
€ 100,00
VISAGIE TROUWDAG 1.00 UUR € 90,00

 

EYEBROW SHAPING

TIJDSDUUR PRIJS
EPILEREN 30 MIN € 25,00
EPILEREN INCL. KLEUREN 45 MIN € 40,00

 

PROEFSESSIES

De proefsessie voor het bruidskapsel als ook de visagie vinden altijd plaats in de salon.

 

OP LOCATIE

Mocht u het prettig vinden dat wij op de trouwdag uw bruidskapsel en de visagie door ons op locatie laat verzorgen dan is dat mogelijk. Afhankelijk van de tijdsduur, reistijd en het totaal arrangement wordt een tarief bepaald. Het tarief komt middels het eerste consult in de salon tot stand.

VOORWAARDEN

Bij annuleringen binnen 2 weken voorafgaand van de afgesproken datum wordt 50% v.d. totaalprijs (evt. reiskosten of andere knip en/of verfwerkzaamheden) in rekening gebracht.

Prijzen zijn inclusief BTW.

 

VISAGIE

EYELESHES

EYEBROW SHAPING

MAKE UP

Voor speciale gelegenheden of om te leren goed met make-up om te gaan kunt u afspreken voor een visagie sessie. Denk hierbij aan een avond make-up (smokey eye / Hollywood make-up). Of een goede persoonlijke op maat vormgegeven dag make-up.

Wenst u meer te willen weten over make-up en te leren hoe u zichzelf goed op kunt maken? Dan bieden de make-up lessen van Viktoria een uitkomst.

MAKE UP LESSEN

Na veel make-up lessen gegeven te hebben voor vrouwen van verschillende leeftijden kan Viktotia u helpen om uw perfecte product te vinden zonder enige marketing. En is Viktoria blij om op deze wijze haar ervaring met u te delen: eenvoudige techniek, hoe make-up producten te kiezen en verschillende manieren om de make-up producten die u al heeft te gebruiken.

EYEBROW SHAPING

Vanuit veel ervaring met het vormgeven van wenkbrauwen, is de kwaliteit van Viktoria om goed te luisteren naar haar klanten om zo hun stijl en smaak te begrijpen. Om het beste resultaat te krijgen zal Viktoria in de eerste fase is dan ook heel precies werken met een pincet. Tijdens de tweede fase worden de wenkbrauwen natuurlijk ogend ingekleurd.

OPTIE EYELASHES

Tijdens een visagie behandeling heeft u de optie om wimpers, één voor één tussen u eigen wimpers bij te laten bijgeplaatst.
De look van de make-up zal in als eindresultaat een natuurlijke en/of vollere blik geven.

VISAGIE

EYELESHES

EYEBROW SHAPING

VISAGIE

TIJDSDUUR PRIJS
EVENING MAKE UP 1.00 UUR € 100,00
DAY MAKE UP 45 Min € 90,00

 

MAKE-UP LES

TIJDSDUUR PRIJS
MAKE-UP LESSEN 3.00 UUR € 200,00

 

EYELASHES

TIJDSDUUR PRIJS
ONE BY ONE 15 Min € 15,00

 

EYEBROW SHAPING

TIJDSDUUR PRIJS
EPILEREN 30 min € 25,00
EPILEREN INCL. KLEUREN 45 Min € 40,00

 

TRANSLATE »