GAAT U TROUWEN? GEFELICITEERD!

TROUWEN
Voor deze bijzondere dag verzorgt Anna onze bruidsspecialist die “Elegante” look, voor uw bruidskapsel en de visagie zodat u op de mooiste dag van uw leven straalt!

Keurmerk 3-daagse bootcamp Baron academie

Ben jij geen bruid maar ga je ook graag in Style naar een bruiloft dan helpt Anna je uiteraard ook graag.

CONSULT

Belangrijk is dat er voor uw bruidsbehandelingen voldoende tijd wordt ingepland. Na advies stelt Anna eventueel een arrangementprijs en tijdsplanning voor uw haar en make-up op. Vul hiervoor het contact formulier in.

TIP 1
Belangrijk is een paar maanden voor de bruiloft je proefsessie te boeken en ongeveer 4 à 6 weken voor de trouwerij voor een proefsessie af te spreken. Op deze manier kun je rustig, zonder stress naar je bruiloft toe werken en tot het gewenste resultaat komen.

TIP 2
Als je het fijn vindt kun je voor de proefsessie al wat ideeën opdoen, door alvast foto’s van bruidskapsels en visagie uit te zoeken zodat Anna tijdens de proefsessies kan adviseren of het mooi is en het past in je totaalplaatje.

PROEFSESSIE BRUIDSKAPSEL
Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij jouw haartype en gezichtsvorm. Maar nog belangrijker: bij jouw persoonlijkheid. Anna werkt in alle mogelijke stylen. De tijd voor een proefkapsel bedraagt maximaal 1,5 uur.

PROEFSESSIE VISAGIE
Make-up maakt het plaatje van de jurk en je bruidskapsel compleet. Anna werkt samen met een visagiste welke voor u ingehuurd kan worden.

Wi Kappers Bruiden

Anna is werkzaam in onze salon Den Haag  Anna Paulownaplein. Mocht je voor je op één  van de andere locaties geholpen willen worden dan is dat mogelijk. 

Wi Kappers Bruiden
Wi Kappers Bruiden
Wi Kappers Bruiden

HAARKLEURING

Voor het totaalplaatje is het wellicht een idee uw haar ook te laten kleuren. Highlights of een balayage geven meer dimensie in je haar en staan erg mooi in bruidskapsels. Laat je hier inspireren.

Wi Kappers Bruiden

Contact formulier bruiden

BRUIDEN

CONSULT

Belangrijk is dat er voor uw bruidsbehandelingen voldoende tijd wordt ingepland. Voordat u voor de proefsessies afspreekt adviseren wij dan ook langs te komen voor een consult waarbij het mogelijk is uw wensen te bespreken en dat na advies Anna een arrangementprijs en tijdsplanning voor uw haar en make-up opstelt. Vul hiervoor het contactformulier in of neem telefonisch contact op met onze salon Den Haag Anna Paulownaplein.

 

BRUIDSKAPSEL

PRIJS
BRUIDSKAPSEL PROEFSESSIE per uur € 100,00
BRUIDSKAPSEL TROUWDAG per uur € 90,00
TARIEF BRUIDSKAPSEL
Afhankelijk van de dikte en lengte van het haar in combinatie u wensen wordt het tarief voor het bruidskapsel bepaald. Het tarief komt middels een consult in de salon tot stand.

 

VISAGIE

TIJDSDUUR PRIJS
VISAGIE PROEFSESSIE 1.00/ 1.30 UUR
Per uur
€ 100,00
VISAGIE TROUWDAG 1.00 UUR € 90,00

 

EYEBROW SHAPING

TIJDSDUUR PRIJS
EPILEREN 30 MIN € 25,00
EPILEREN INCL. KLEUREN 45 MIN € 40,00

 

PROEFSESSIES

De proefsessie voor het bruidskapsel als ook de visagie vinden altijd plaats in de salon.

 

OP LOCATIE

Mocht u het prettig vinden dat wij op de trouwdag uw bruidskapsel en de visagie door ons op locatie laat verzorgen dan is dat mogelijk. Afhankelijk van de tijdsduur, reistijd en het totaal arrangement wordt een tarief bepaald. Het tarief komt middels het eerste consult in de salon tot stand.

VOORWAARDEN

Bij annuleringen binnen 2 weken voorafgaand van de afgesproken datum wordt 50% v.d. totaalprijs (evt. reiskosten of andere knip en/of verfwerkzaamheden) in rekening gebracht.

Prijzen zijn inclusief BTW.

 

EYEBROW SHAPING

EYELASHES

EYEBROW SHAPING

Door je wenkbrauwen te waxen zorg jij ervoor dat je lang kunt genieten van prachtige mooie en strakke wenkbrauwen. Voor het beste resultaat zal Jacqueline in de eerste fase de wenkbrauwen waxen. Voor perfectie worden tijdens de tweede fase de wenkbrauwen met een pincet behandeld.

EYELASHES

Voor een natuurlijke en/of vollere blik heeft u de optie ook uw wimpers te kleuren.

EYEBROW SHAPING

EYELASHES

 

EYEBROW SHAPING

TIJDSDUUR PRIJS
WAXEN 20 min € 25,00
WAXEN INCL. KLEUREN 30 Min € 35,00

 

EYELASHES

TIJDSDUUR PRIJS
EYELASHES 15 Min € 15,00

 

TRANSLATE »