COLOR INSPIRATIE

WI- kappers werkt met Hcolor van Oway
Professionele haarkleuring met organische, biodynamische en fair trade ingrediënten. 100% Ammonia vrije, milde en natuurlijke kleurlijn

BALAYAGE 

Bij onze balayage wordt het haar hand schetsend gekleurd waardoor het eindresultaat mooi blended overloopt van diepere kleur aanzet naar steeds lichter naar de lengtes en punten toe. Is je wens meer oplichting dan wordt er gekozen voor een balayage techniek in folie. Onze stylisten zullen vooraf met je afstemmen welke techniek of in combinatie van beide het beste bij je wens of persoonlijkheid past.

TOTALY BLOND

Wij werken wij met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. De kwaliteit van het haar blijft hierdoor aanzienlijk in betere conditie. Na de oplichting wordt het haar behandeld met een toner, welke geelpigmenten neutraliseren en of kleurkarakter toevoegen.

HIGHLIGHTS

Vooraf wordt besproken welke type highlights het beste bij jou past. Volle tot verfijnde blonde haarlokken welke naar wens in combinatie met lowlights geplaatst worden. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner, welke geelpigmenten neutraliseren en of kleurkarakter toevoegen.

FACE CONTOUR FRAME COLOR

Face Contour Frame is een kleurtechniek die vanuit een balayage en highlight technieken alleen rondom het gezicht geplaats worden. De combinatie van techniek en zorgvuldige positionering van verschillende tonen en diepten rond het gezicht om gerichte gebieden te markeren en te schaduwen.

AS BRUIN

Opvallend zijn de bruintinten met een askleurige ondertoon dit seizoen Onze stylisten zullen met je bespreken wat het beste bij je persoonlijkheid past. Meer donkerder of juist wat lichter as voor een naturelle uitstaling.

KOPER

De koper tinten kunnen opvallend zijn maar zeker ook zachtheid uitstralen. Van Iers koper blond tot meer ondeugende koper tinten. Voor een meer natuurlijke look is het ook mogelijk je koper tint te combineren met zacht blonde highlights.

TRANSLATE »