COLOR INSPIRATIE

WI- kappers werkt met Hcolor van Oway
Professionele haarkleuring met organische, biodynamische en fair trade ingrediënten. 100% Ammonia vrije, milde en natuurlijke kleurlijn

BALAYAGE 

Bij onze balayage wordt het haar hand schetsend gekleurd waardoor het eindresultaat mooi blended overloopt van diepere kleur aanzet naar steeds lichter naar de lengtes en punten toe. Is je wens meer oplichting dan wordt er gekozen voor een balayage techniek in folie. Onze stylisten zullen vooraf met je afstemmen welke techniek of in combinatie van beide het beste bij je wens of persoonlijkheid past.

TOTALY BLOND

In plaats van blondeer poeder werken wij met ammonia vrije oplichtende boter met Kukui-boter en verrijkt met 3 kostbare oliën van Oway

De kwaliteit van het haar blijft hierdoor aanzienlijk in betere conditie. Na de oplichting wordt het haar behandeld met een toner, deze semipermanente kleuring geeft het haar het wenselijke kleurkarakter. Bijvoorbeeld van egaal helder blond tot dieper as bij de aanzet.

HIGHLIGHTS

Wi-kappers zal voor de behandeling je wensen bespreken en samen met jou bekijken welke highlights het beste bij jou passend zijn. Volle tot verfijnde haarlokken die tot dicht bij de aanzet naturel of in combinatie met lowlights geplaatst worden. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner, deze semipermanente kleuring geeft het haar het wenselijke kleurkarakter en zal geel neutraliseren of kleurkarakter toevoegen.

NUDE BRUIN

Zat van je blonde lokken maar is donkerbruin haar toch een stapje te ver voor jou? Of heb je zin om je donkerbruine coupe een lichter likje verf te geven? Nude lijkt veel op de natuurlijke haarkleur en dat is wat het hip maakt. Natuurlijke kleuren zijn enorm populair en dat is niet voor niets. Het resultaat is dat je blonde lokken doorzichtig door je nieuwe nude kleur heen blijft schitteren.

AS BRUIN

Opvallend zijn de bruine haarkleuren dit jaar, naast de nude bruin haarkleuren zien we dit seizoen dus vooral bruintinten met een askleurige ondertoon (dat wilt zeggen dat je haarkleur eerder een koele ondertoon heeft dan een warme of neutrale ondertoon). Onze stylisten zullen met je bespreken wat het beste bij je persoonlijkheid past. Meer donkerder voor een stoere look of juist wat lichter as voor een naturel uitstaling.

KOPER

De koper tinten kunnen opvallend zijn maar zeker ook zachtheid uitstralen. We bekeken de blonde kleuren en bruine tinten al, dus nu is het natuurlijk de beurt van de koper haarkleuren. Een ding staat al zeker vast: de koper zijn de meest trendy haarkleuren. Van Iers koper blond tot vele en meer ondeugende koper tinten. Voor een meer natuurlijke look is het ook mogelijk je koper tint te combineren met highlights.

TRANSLATE »