MENU

Binnen ons kapperscollectief zijn zelfstandig ondernemers topstylist(e) werkzaam. Hierdoor kunnen de tarieven en het behandelingsaanbod per topstylist(e) variëren.

Voor exacte prijzen bezoek profiel stylisten.

DAMES KNIPPEN & FOHNEN | incl. was massage styling producten
Kort haar – wassen – knippen – föhnen – € 53,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
Lang haar – wassen – knippen – föhnen – € 63,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
 
DAMES KNIPPEN & STYLEN | incl. was massage styling producten
Kort haar – wassen – knippen – stylen – € 43,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
Lang haar – wassen – knippen – stylen – € 53,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
 
KINDEREN KNIPPEN
Wassen – knippen – styling – t/m 13 jaar – € 30,00
Tijdsduur van de behandeling: 30 Min
 
BASISKLEUR | incl. drogen voor föhnen additionele kosten

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van O-way welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.

Basiskleur – uitgroei kleur – € 48,00
Tijdsduur van de behandeling: 75 Min
Lang haar – wassen – knippen – stylen – € 69,00
Tijdsduur van de behandeling: 75 Min
 
HIGHLIGHTS | incl. inkleuren – toner

De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van O-way, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van O-way waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Highlights – kwart hoofd – voorkant tot kruin – € 84,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 uur 30 min
Highlights – halve hoofd – bovenlaag tot oor – € 117,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 30 min
Highlights – hele hoofd – van nek tot gezicht contour – € 137,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur
 
BLEACHING TOTALLY BLOND | incl. toner

Bij deze dubbele kleurbehandeling zal het totale haar opgelicht worden. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van O-way, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. De kwaliteit van het haar blijft hierdoor aanzienlijk in betere conditie. Vervolgens zal met een toner je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan.

Bleaching – totally blond – Lang haar – € 119,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 30 min
Bleaching – totally blond – kort haar – of uitgroei – € 100,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 30 min
 
BALAYAGE | incl. toner

Dit is een kleurbehandeling waarbij de kleur hand schetsend (vegend) aangebracht wordt. Je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur blijft behouden waarbij de balayage steeds lichter naar de lengtes en punten uitloopt. Het effect van een balayage kan subtiel of meer uitgesproken en staat een stuk zachter dan highlights, omdat de balayage die schetsend wordt aangebracht natuurlijk in elkaar overloopt. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van O-way. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van O-way welke het haar het wenselijke kleurkarakter en glans geeft, waarbij ook je eventuele eerder geplaatste haarkleur zal herleven.

Balayage incl. toner € 132,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 15 min
 
FRENCH BALAYAGE | incl. twee toners

Bij deze kleurtechniek wordt voorafgaand je aanzet met een speciale toupage techniek behandeld. Het effect wat hiermee verkregen wordt is dat de (french balayage) nog verfijnder en zonder lijnen vanuit je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur door de lengtes van je haar heen zal lopen. Daarnaast zal deze kleuring vanuit de lengtes naar de haarpunten toe lichter uitkomen dan dat bij de normale balayage het geval is. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van O-way. Achteraf wordt het haar behandeld met twee toners. Dit maakt mogelijk het effect van donker naar lichter in de punten te benadrukken en zodat je haarkleur perfect blended overloopt.

French balayage incl. twee toners € 160,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 30 min
 
GLOSS TONER

Toners zijn kleurpigmenten die een laagje om je haar heen leggen. Je blonde kleur highlights, balayage of bleaching kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijs, zand, warme of perzik roze blonde kleurtinten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een toner je natuurlijke haartint meer of een ander kleurkarakter te geven zonder dat er een echte uitgroei ontstaat. In beide gevallen zal je haar glans krijgen waardoor het haar gezond uitziet. Met een toner is niet mogelijk de natuurlijke kleur op te lichten of grijs haar volledig te camoufleren.

Gloss – toner – € 41,00
Tijdsduur van de behandeling: 60 min
 
OLAPLEX | – toevoeging kleur –

Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor de highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.

Olaplex – toevoeging kleur – € 35,00
Tijdsduur van de behandeling: 30 min
 
KERATINE BEHANDELING | excl. knippen plus twee care producten voor thuis

Als je pluizig, droog, frizzy, onhandelbaar lang haar hebt, zal een keratinebehandeling je ochtendritueel tot wel 5 maanden veranderen en heb je minder tijd nodig om je haar glad, glanzend en mooi te maken. Pluizig haar verdwijnt, en krullen zullen tot 80% minder zijn. Daarna zal je haar de oude structuur terugkrijgen De keratine die gebruikt wordt in onze salons is vrij van formaldehyde, parabenen, siliconen en chemicaliën. Je verlaat de salon met glad gepolijst haar.

Keratine behandeling excl. knippen € 210,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 30 min
Keratine behandeling incl. knippen € 273,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur
 
O-WAY | care treatment

Om je haar weer volledig te laten stralen werken wij met care producten van O-way. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar hydrateren en verzorgen.

O-way care treatment € 10,00
Tijdsduur van de behandeling: 15 min
 
OLAPLEX | structuur behandeling

Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt.

Olapex structuur behandeling € 35,00
Tijdsduur van de behandeling: 30 min
 
EXTRA KLEUR PRODUCT | lang dik haar

Er kan eventueel een toeslag berekend worden voor dik en/of lang haar. Dit in verband met extra kleur producten die we hiervoor nodig hebben.

Toeslag – extra kleur product – lang – dik haar € 19,00

COLOR INSPIRATIE

Zin in een nieuwe kleuring laat je inspireren in diverse mogelijkheden

CONTACT

Amsterdam
Nieuwe Passeerdersstraat 10
1016 XP Amsterdam

020 427 7962
info@wikappers.nl

OPENINGSTIJDEN

Amsterdam

ma gesloten
di gesloten
woe 10.00 – 21.00 uur
do 10.00 – 18.00 uur
vr 10.00 – 18.00 uur
za 10.00 – 18.00 uur
zo 10.00 – 18.00 uur

 

CONTACT

Den Haag Denneweg
Denneweg 132
2514 CL Den Haag

070 737 0726
info@wikappers.nl

OPENINGSTIJDEN

Den Haag Denneweg

ma gesloten
di 11.00 – 18.00 uur
woe 10.00 – 18.00 uur
do 10.00 – 21.00 uur
vr 09.30 – 18.00 uur
za 09.30 – 18.00 uur
zo 10.00 – 18.00 uur

 

CONTACT

Den Haag AP
Anna Paulownaplein 14
2518 BK Den Haag

070 737 0783
info@wikappers.nl

OPENINGSTIJDEN

Den Haag AP

ma gesloten
di gesloten
woe 10.00 – 18.00 uur
do 10.00 – 20.00 uur
vr 09.30 – 18.00 uur
za 09.30 – 18.00 uur
zo 10.00 – 18.00 uur

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u niet alleen op de hoogte maar ontvangt u als nieuwe klant ook een eenmalige korting van 10% op uw eerste behandeling(en).

TRANSLATE »