WHAT’S IN THE COLOR

HBLEACH 

De eerste ammoniavrije oplichtende boter op basis van kukuiboter en versterkt met een synergie van 3 kostbare oliën. Met Hbleach kun je heldere, gezonde, glanzende blond bleaching creëren, zonder de angst om je haar te beschadigen. Beschermt de haarvezel en maakt het haar elastisch, zacht en beschermd haar dankzij een formule die rijk is aan voedende botanische nutri-lipiden.

Verrijkt met biodynamische essentiële lavendelolie, die verlichting geeft aan de hoofdhuid en het haar.

HCOLOR

Het eerste voedende, ammoniakvrije kleursysteem, geactiveerd met vloeibare boter op basis van illipé, waardoor de haarvezel goed is beschermd. Dankzij de formule rijk aan oliën en activering met vloeibare boter. Het Hcolor-systeem creëert een volle, heldere en rijke kleur tint.

Extreem natuurlijk eindresultaat en  langdurig houdbaar.

AGRICOLOR

Het eerste gladmakende groene haar kleuringssysteem. Met een bijzondere combinatie van meer dan 35% Saliemaceraat biedt deze geheime formule unieke agrocosmetische voordelen voor de hoofdhuid en het haar. Daarnaast sluit agricolor de haarschubben waardoor een gladmakend en antipluis effect ontstaat. 

Minimale impact op het milieu dankzij ingrediënten die tot 97% biologisch afbreekbaar zijn en 99% plasticvrije verpakking.

Langdurige resultaten en perfecte dekking.

ACTIEVE INGREDIENTEN

TRANSLATE »