STEPHANIE

CREATIEF

GEPASSIONEERD

MOTIVEREND

Toewijding aan het Kappersvak, Deskundige Training en Aandacht voor Klantwensen

 

Toewijding aan het Vak

Al op jonge leeftijd wist Top styliste Stephanie wat zij wilde worden. Als zij iets wil, dan gaat ze daar ook voor 100% voor; dat is inherent aan haar karakter. Ze heeft jaren ervaring opgedaan in gerenommeerde salons, heeft deelgenomen aan de prestigieuze Coiffure Award en behaalde de tweede plaats in haar categorie. Ze was te vinden als stylist bij verschillende opnames en fotoshoots en ze deelt haar kennis ook met beginnende kappers door les te geven.

Deskundige Training

Daarnaast verzorgt Stephanie kleurtrainingen voor het merk Oway, waar WI-Kappers ook mee werkt. Ze is altijd op zoek naar manieren om haar vaardigheden te verbeteren en te delen met anderen.

Aandacht voor Klantwensen

Wanneer je bij Stephanie in de stoel plaatsneemt, neemt zij de tijd om naar je wensen te luisteren en te kijken of deze bij jou passen. Ze geeft graag tips mee zodat je ook gemakkelijk thuis je haar kunt doen! Haar doel is om ervoor te zorgen dat elke klant zich speciaal en verzorgd voelt.

Welkom bij Stephanie

Stephanie verwelkomt je graag in haar stoel. Laat je helpen je beste zelf te laten zien met haar aandacht voor persoonlijke stijl. Maak een afspraak en ervaar haar toewijding aan kwaliteit!”

AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT

MA – WO – VR* – ZA* – ZO*

*wisselend per 14 dgn
wo incl. koopavond
Stephanie

“Het leven is te kort om je zorgen te maken. Heb plezier. Heb lief. Heb geen spijt. En laat je door niemand van de wijs brengen. Volg je dromen ze weten de weg.”

PRIJSLIJST

KNIPPEN & STYLEN

DAMES
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 45 Min € 65,00
Lang 45 Min € 75,00
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
Kort 45 Min € 55,00
Lang haar 45 Min € 65,00
WASSEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
kort 45 Min € 42,00
lang 45 Min € 52,00

 

HEREN
KNIPPEN & STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
30 min € 45,00

 

TOESLAG
Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben. € 13,00

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van Oway welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.
BASISKLEUR UITGROEI | incl. drogen voor föhnen additionele kosten TIJDSDUUR PRIJS
uitgroei + DROGEN 1 uur 15 Min € 61,00
uitgroei lengte & punten + DROGEN 1 uur 15 Min € 86,00

 

GLOSS – Toner
Toners zijn kleurpigmenten die een laagje om je haar heen leggen. Je blonde kleur highlights, balayage of bleaching kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijs, zand, warme of perzik roze blonde kleurtinten.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een toner je natuurlijke haartint meer of een ander kleurkarakter te geven zonder dat er een echte uitgroei ontstaat. In beide gevallen zal je haar glans krijgen waardoor het haar er gezond uitziet.
Met een gloss toner is niet mogelijk de natuurlijke kleur op te lichten of grijs haar volledig te camoufleren.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
+ drogen 1 uur € 65,00

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
toevoeging kleur 1 uur € 37,00

 

TOTALLY | Change my color
Als je toe bent aan een drastische kleurverandering, bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Of dat er kleuren in je haar zitten die je wilt laten corrigeren dan zijn dit voor ons tijdrovende haarklussen, waardoor je een hele dag of meerderen behandelingen nodig hebt om tot je wenskleur te komen.
Onze stylisten kunnen je het beste voorafgaand advies geven in de mogelijkheden, waarbij het behoud van de kwaliteit van het haar voorop staat.
Totally – change my color PRIJS
Een consult vooraf is gewenst Prijs op aanvraag

 

COLOR | Consult
Toe aan een kleurverandering, vind je dit spannend of wil je graag vooraf meer informatie en advies over de mogelijkheden, dan kun je afspreken voor een consult. Onze stylisten zullen je tijdens dit consult adviseren en samen met je kijken welke kleur het beste bij je past. Na het consult heb je dan de mogelijkheid om voor een behandeling af te spreken.
Color consult TIJDSDUUR PRIJS
consult 15 min Voor een consult worden geen kosten in rekening gebracht

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | INCL. TONER

Wat zit erin? De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de highlichts pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

¼ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 103,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN € 181,00
½ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 149,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend
TONER + KNIPPEN + FöHNEN € 225,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 240,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 260,00
HEEL HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur 45 MIN € 170,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend
TONER + KNIPPEN + FöHNEN € 250,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 270,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 uur € 290,00

 

FACE FRAME | COLOR INCL. TONER
Tijdens deze kleurbehandeling worden langs de contouren van het gezicht ultrafijne baby Highlights geplaats. Deze kleuring is ideaal om je natuurlijk sunny blond kleur op te halen of trendy te laten accentueren. Ook geschikt om tijdens de behandeling van een basiskleur je kortere en langere coupes te personaliseren. Na de face contour frame color wordt het haar behandeld een toner van Oway, deze geeft het haar het wenselijke kleurkarakter en glans aan je haar.
FACE CONTOUR – FRAME COLOR INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 83,00
TONER + KNIPPEN + FÖHNEN
2 uur 45 MIN € 157,00
PAKKET 1: TONER + FÖHNEN + OLAPLEX 3 uur € 175,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FÖHNEN + OLAPLEX
3 uur 15 MIN
€ 197,00

 

TOESLAG | EXTRA PRODUCT TIJD LANG DIK HAAR
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben. € 22,00

BALAYAGE

 

BALAYAGE | INCL. TONER

Dit is een kleurbehandeling waarbij de kleur hand schetsend (vegend) aangebracht wordt. Je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur blijft behouden waarbij de Balayage steeds lichter naar de lengtes en punten uitloopt. Het effect van een Balayage kan subtiel of meer uitgesproken zijn en staat een stuk zachter dan Highlights, omdat de Balayage die schetsend wordt aangebracht natuurlijk in elkaar overloopt. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway welke het haar het wenselijke kleurkarakter en glans geeft, waarbij ook je eventuele eerder geplaatsten haarkleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

BALAYAGE FULL HEAD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur € 168,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend
TONER + KNIPPEN + FöHNEN 3 uur 30 MIN € 247,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 260,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 285,00

 

FRENCH | BALAYAGE FULL HEAD INCL. 2 TONERS

Bij deze kleurtechniek wordt voorafgaand je aanzet met een speciale toupage techniek behandeld. Het effect wat hiermee verkregen wordt is dat de (French Balayage) nog verfijnder en zonder lijnen vanuit je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur door de lengtes van je haar heen zal lopen. Daarnaast zal deze kleuring vanuit de lengtes naar de haarpunten toe lichter uitkomen dan dat bij de normale Balayage het geval is. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Na de French Balayage wordt er gebruik gemaakt van twee toners van Oway waardoor je nieuwe gekleurde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en het effect van donker naar lichter in de punten benadrukt. Zodat je haarkleur perfect blended overloopt en je eventueel eerder geplaatste French Balayage kleurtoon ook zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de French Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

FRENCH | BALAYAGE TIJDSDUUR PRIJS
2 TONERS + DROGEN 3 uur 15 MIN € 199,00
2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN 4 uur € 275,00
PAKKET 1: 2 TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 4 uur € 288,00
PAKKET 2: 2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 UUR € 315,00
TOESLAG KLEUR – EXTRA TIJD – LANG – DIK HAAR
  € 22,00

 

BALAYAGE TOUCH UP, INCL. TONER
Me Balayage, Touch up incl. toner. Met de Balayage Touch-up word je bestaande uitgroeide Balayage of French Balayage aan de bovenkant en langs de contouren van het gezicht weer hoger in je haar gezet. Deze kleuring is dan ook ideaal om tussen een totale Balayage behandeling door je kleur weer op te halen. Na de behandeling wordt het haar behandeld met een toner van Oway, deze geeft het haar weer het wenselijke kleurkarakter en glans, waardoor je eerder geplaatste Balayage kleur ook weer zal stralen.
Om tussentijds je full Head Balayage tussen drie-vier maanden weer op te frissen is de Balayage Touch-up geschikt. De Balayage Touch-up is niet geschikt om voor de eerste je Balayage te laten plaatsen.
BALAYAGE TOUCH UP INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 103,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend
TONER + KNIPPEN + FÖHNEN 3 uur 15 MIN € 181,00
PAKKET 1: TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 198,00
PAKKET 2: TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 UUR 30 MIN € 220,00

 

VERZORGING

 

O-WAY | CARE TREATMENT
Om je haar weer volledig te laten stralen werken met care producten van Oway. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar dehydrateren en verzorgen.
O-WAY CARE TREATMENT TIJDSDUUR PRIJS
15 min € 11,00

 

OLAPLEX | STUCTUUR BEHANDELING
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Olaplex is toepasbaar als losse treatment of als toevoeging je kleur behandeling.
OLAPLEX STUCTUUR BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
LOSSE TREATMENT + FÖHNEN 1 uur € 85,00
TOEVOEGING KLEUR € 37,00
TRANSLATE »