Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway – Een natuurlijke oplossing voor je haar

Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway – Een natuurlijke oplossing voor je haar

2 september 2023

Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway. Dit is een droge poedermix shampoo die gemaakt is van natuurlijk afgeleide ingrediënten en die overtollig talg uit het haar en de hoofdhuid absorbeert, waardoor het haar licht, volumineus en fris ruikt. Het verlengt ook de tijd tussen de wasbeurten en helpt het kapsel langer te behouden. In deze blog vertel ik je meer over dit product, de ingrediënten, de voordelen en hoe je het moet gebruiken. Lees verder om meer te weten te komen!

Wat zit er in Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway?

 

Plant & Mineral Refresh:

Droog Shampoo van Oway is een uniek product dat geen talk bevat, wat vaak wordt gebruikt in conventionele droge shampoos, maar dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid en het milieu. In plaats daarvan bevat dit product een mix van plantaardige en minerale ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om het haar te reinigen, te verfrissen en te beschermen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste ingrediënten:

Biodynamische munt: Een kruid dat het haar verkoelt, verfrist, ontsmet en lekker laat ruiken. Cassave en rijstzetmeel: Twee poeders die talg opnemen, glans verminderen en volume geven. Biologische sinaasappel: Een vrucht die het haar voedt, hydrateert, beschermt en fris maakt. Puimsteen: Een gesteente dat onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert en roos voorkomt. Zeoliet: Een mineraal dat vuil, stof, zweet en geuren adsorbeert en de pH-waarde reguleert. Ethische roze klei uit de Amazone: Een klei die het haar mineraliseert, revitaliseert, verzacht en kalmeert.

Wat zijn de voordelen van Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway?

Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway heeft veel voordelen voor het haar en de hoofdhuid. Dit zijn enkele van de belangrijkste:

  • Het reinigt het haar zonder water of schuim, waardoor het tijd en water bespaart.
  • Het verfrist het haar tussen de wasbeurten door, waardoor het langer schoon blijft.
  • Het geeft het haar meer volume, textuur en beweging, waardoor het makkelijker te stylen is.
  • Het laat geen witte resten achter op het haar of de kleding, waardoor het geschikt is voor alle haarkleuren.
  • Het bevat geen synthetische geurstoffen, parabenen, sulfaten of siliconen, waardoor het veilig is voor het haar, de hoofdhuid en het milieu.

 

Hoe gebruik je Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway?

Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway is heel eenvoudig te gebruiken.

Dit zijn de stappen die je moet volgen:

  • Schud de verpakking goed voor gebruik om de poeder te mengen.
  • Houd de verpakking op ongeveer 20 cm afstand van het haar en spuit de poeder op de haarwortels, waar het haar meestal vetter is.
  • Masseer de poeder zachtjes in het haar en de hoofdhuid met je vingertoppen om het te verdelen en te laten inwerken.
  • Borstel het haar om eventuele overtollige poeder te verwijderen en breng het haar in model zoals gewenst.Je kunt dit product zo vaak gebruiken als je wilt, afhankelijk van hoeveel talg je hoofdhuid produceert ven hoe vaak je het wast. Het is ideaal voor noodgevallen, als je geen tijd hebt om je haar te wassen, of als je je kapsel wilt opfrissen. Als je op zoek bent naar een natuurlijke, effectieve en duurzame oplossing voor je haar, dan is Plant & Mineral Refresh: Droog Shampoo van Oway iets voor jou. Probeer het zelf en laat ons weten wat je ervan vindt!
TRANSLATE »