PASCAL

PERFECTIONIST

CREATIEF

BETROUWBAAR

“Creatief en passievol in denken en handelen en doen.”
Allround hairstylist Pascal heeft het geluk gehad dat hij zijn jeugd in Zuid-Frankrijk heeft doorgebracht, waardoor hij de Franse taal vloeiend spreek. Inmiddels 30 jaar geleden heeft hij in Nederland de kappersopleiding gevolgd.

Pascal is als persoon creatief en passievol in denken handelen en doen. Zo wil hij altijd al de laatste trends en nieuwste vak gerelateerde ontwikkelingen bijhouden waardoor hij veel trainingen bij Sebastiaan heeft gevolgd. Ook was hij achter de coulisse van haarshows te vinden om modellen van een passende hairlooks te voorzien.

Door zijn ruime ervaring van 30 jaar lang werken met collega’s en klanten, heeft zich kunnen ontwikkelen tot een creatieve betrouwbare hairstylist waarbij kwaliteit, service en beleving centraal staan.

Bij Pascal zijn de sleutelwoorden tijdens een behandeling dat hij naar het haar, gezicht, en persoon kijkt. Dit in combinatie met goed luisteren naar de wensen van de klant maken dat u voortreffelijk gekapt de salon zal verlaten.

DEN HAAG DENNEWEG

VR

DEN HAAG ANNA PAULOWNA

ZA

Pascal

“c’est le ton qui fait la MUSIQUE”

PRIJSLIJST

KNIPPEN & STYLEN

DAMES
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 45 Min € 59,00
Lang 45 Min € 69,00
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
Kort 45 Min € 49,00
Lang haar 45 Min € 59,00
WASSEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
kort 45 Min € 40,00
lang 45 Min € 50,00

 

HEREN
KNIPPEN & STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
30 min € 42,00

 

KIND
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
t/m 13 jaar 30 min € 34,00

 

TOESLAG
Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben. € 12,00

Binnen ons kapperscollectief zijn zelfstandig ondernemers topstylist(e) werkzaam.
Hierdoor kunnen de tarieven en het behandelingsaanbod per topstylist(e) variëren.

Voor exacte prijzen bezoek profiel stylisten.

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van Oway welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.
BASISKLEUR UITGROEI LENGTE & PUNTEN | incl. drogen voor föhnen additionele kosten TIJDSDUUR PRIJS
uitgroei lengte & punten + DROGEN 1 uur 15 Min € 78,00

 

GLOSS – Toner
Toners zijn kleurpigmenten die een laagje om je haar heen leggen. Je blonde kleur highlights, balayage of bleaching kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijs, zand, warme of perzik roze blonde kleurtinten.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een toner je natuurlijke haartint meer of een ander kleurkarakter te geven zonder dat er een echte uitgroei ontstaat. In beide gevallen zal je haar glans krijgen waardoor het haar er gezond uitziet.
Met een gloss toner is niet mogelijk de natuurlijke kleur op te lichten of grijs haar volledig te camoufleren.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
+ drogen 1 uur € 43,00

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
toevoeging kleur 1 uur € 35,00

 

BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner
Bij deze dubbele kleurbehandeling zal het totale haar opgelicht worden. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. We gebruiken olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Vervolgens zal met een toner je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan.
BLEACHING TIJDSDUUR PRIJS
KORT HAAR haar
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + föhnen 2 uur 45 min € 185,00
LANG haar
INCL. LENGTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + FöHNEN 2 uur 45 min € 210,00

 

PAKKET. BLEACHING | Totally blond
Wat zit erin? In dit pakket zit een dubbele kleurbehandeling waarbij als eerste het totale haar opgelicht wordt. Vervolgens zal met een toner van Oway je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.
BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner TIJDSDUUR PRIJS
KORT haar of uitgroei – knippen & föhnen incl. – olaplex – toner – 3 uur € 224,00
Lang haar – knippen & föhnen incl. – olaplex – toner – 3 uur € 245,00

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | INCL. TONER

Wat zit erin? De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de highlichts pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

¼ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 92,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN   € 160,00
 

VERZORGING

 

O-WAY | CARE TREATMENT
Om je haar weer volledig te laten stralen werken met care producten van Oway. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar dehydrateren en verzorgen.
O-WAY CARE TREATMENT TIJDSDUUR PRIJS
15 min € 10,00

 

OLAPLEX | STUCTUUR BEHANDELING
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Olaplex is toepasbaar als losse treatment of als toevoeging je kleur behandeling.
OLAPLEX STUCTUUR BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
LOSSE TREATMENT 1 uur € 35,00
TOEVOEGING KLEUR € 35,00
TRANSLATE »