PASCAL

PERFECTIONIST

CREATIEF

BETROUWBAAR

Creativiteit en Passie, Voortdurende Ontwikkeling, Ervaring en Betrouwbaarheid, met Persoonlijke Aandacht

 

Creativiteit en Passie in Denken, Handelen en Doen

Top stylist Pascal heeft het voorrecht gehad om zijn jeugd in Zuid-Frankrijk door te brengen, waardoor hij de Franse taal vloeiend beheerst. Dertig jaar geleden heeft hij in Nederland de kappersopleiding voltooid.

Voortdurende Ontwikkeling

Pascal is als individu creatief en gepassioneerd in denken, handelen en doen. Hij streeft er altijd naar om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied. Hiervoor heeft hij talrijke trainingen gevolgd bij Sebastiaan. Hij was ook achter de schermen van haarshows te vinden om modellen te voorzien van een passende hairlook.

Ervaring en Betrouwbaarheid

Met dertig jaar ervaring in het werken met collega’s en klanten, heeft Pascal zich kunnen ontwikkelen tot een creatieve en betrouwbare haarstylist. Bij hem staan kwaliteit, service en beleving centraal.

Persoonlijke Aandacht

Tijdens een behandeling besteedt Pascal altijd aandacht aan het haar, het gezicht en de persoon. Pascal combineert dit met het goed luisteren naar de wensen van jou als klant, waardoor je ervan verzekerd bent dat je met een voortreffelijk kapsel de salon zult verlaten!

Welkom bij Pascal

Pascal verwelkomt je graag in zijn stoel! Ontdek creativiteit, ziel en geest in zijn werk. Maak een afspraak en ervaar zijn unieke benadering van haarstyling!

DEN HAAG DENNEWEG

VR

DEN HAAG ANNA PAULOWNA

ZA

Pascal

“C’est le ton qui fait la MUSIQUE”

PRIJSLIJST

KNIPPEN & STYLEN

DAMES
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 45 Min € 65,00
Lang 45 Min € 75,00
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
Kort 45 Min € 55,00
Lang haar 45 Min € 65,00
WASSEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
kort 45 Min € 43,00
lang 45 Min € 53,00

 

HEREN
KNIPPEN & STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
30 min € 45,00

 

KIND
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
t/m 13 jaar 30 min € 38,00

 

TOESLAG
Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben. € 13,00

Binnen ons kapperscollectief zijn zelfstandig ondernemers topstylist(e) werkzaam.
Hierdoor kunnen de tarieven en het behandelingsaanbod per topstylist(e) variëren.

Voor exacte prijzen bezoek profiel stylisten.

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van Oway welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.
BASISKLEUR UITGROEI LENGTE & PUNTEN | incl. drogen voor föhnen additionele kosten TIJDSDUUR PRIJS
uitgroei lengte + DROGEN 1 uur 15 Min € 61,00
uitgroei lengte & punten + DROGEN 1 uur 15 Min € 86,00

 

GLOSS – Toner
Toners zijn kleurpigmenten die een laagje om je haar heen leggen. Je blonde kleur highlights, balayage of bleaching kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijs, zand, warme of perzik roze blonde kleurtinten.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een toner je natuurlijke haartint meer of een ander kleurkarakter te geven zonder dat er een echte uitgroei ontstaat. In beide gevallen zal je haar glans krijgen waardoor het haar er gezond uitziet.
Met een gloss toner is niet mogelijk de natuurlijke kleur op te lichten of grijs haar volledig te camoufleren.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
+ drogen 1 uur € 65,00

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
toevoeging kleur 1 uur € 37,00

 

BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner    
Bij deze dubbele kleurbehandeling zal het totale haar opgelicht worden. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. We gebruiken olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Vervolgens zal met een toner je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan.
BLEACHING TIJDSDUUR PRIJS
KORT HAAR haar    
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + föhnen 2 uur 45 min € 195,00
KORT HAAR OF UITGROEI + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & föhnen 2 uur 45 min € 235,00
LANG haar    
INCL. LENGTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + FöHNEN 2 uur 45 min € 220,00
INCL. LENGTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & FöHNEN 3 UUR € 258,00

 

PAKKET. BLEACHING | Totally blond
Wat zit erin? In dit pakket zit een dubbele kleurbehandeling waarbij als eerste het totale haar opgelicht wordt. Vervolgens zal met een toner van Oway je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.
BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner TIJDSDUUR PRIJS
KORT haar of uitgroei – knippen & föhnen incl. – olaplex – toner – 3 uur € 224,00
Lang haar – knippen & föhnen incl. – olaplex – toner – 3 uur € 245,00

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | INCL. TONER    

Wat zit erin? De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de highlichts pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

¼ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 103,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN   € 181,00
     
½ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur 45 MIN € 149,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN   € 225,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 240,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX
3 uur 45 MIN € 260,00
     

 

FACE FRAME | COLOR INCL. TONER    
Tijdens deze kleurbehandeling worden langs de contouren van het gezicht ultrafijne baby Highlights geplaats. Deze kleuring is ideaal om je natuurlijk sunny blond kleur op te halen of trendy te laten accentueren. Ook geschikt om tijdens de behandeling van een basiskleur je kortere en langere coupes te personaliseren. Na de face contour frame color wordt het haar behandeld een toner van Oway, deze geeft het haar het wenselijke kleurkarakter en glans aan je haar.
FACE CONTOUR – FRAME COLOR INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 83,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN   € 157,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX   € 175,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX
3 uur 45 MIN € 197,00
     
FACE CONTOUR – FRAME COLOR INCL.    
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben.   € 22,00

VERZORGING

 

O-WAY | CARE TREATMENT

Om je haar weer volledig te laten stralen werken met care producten van Oway. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar dehydrateren en verzorgen.

Lees hier meer over deze biodynamische producten.

O-WAY CARE TREATMENT TIJDSDUUR PRIJS
  15 min € 11,00

 

OLAPLEX | STUCTUUR BEHANDELING
Kleurbehandelingen kunnen – naast föhnen en de stijltang – schade veroorzaakt hebben aan het haar. Zo kunnen bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen verbroken worden. Hierdoor wordt het haar zwakker. Het 100% vegan Olaplex No. 1 gepatenteerde herstelsysteem activeert en zoekt naar deze gebroken verbindingen. Het product wordt vermengd door je kleurrecept en herstelt verbroken verbindingen tijdens de behandeling. Hierna wordt Olaplex No. 2 aangepast, wat zorgt dat je haar sluit en veerkrachtig en soepel wordt.
Olaplex is toepasbaar als losse behandeling of als toevoeging aan je kleurbehandeling.
Let op tekst bij LOSSE TREATMENT + FÖHNEN ook aanpassen
OLAPLEX STUCTUUR BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
LOSSE TREATMENT 1 uur € 85,00
TOEVOEGING KLEUR € 37,00
TRANSLATE »