Naomie Gutierrez

VAKKUNDIG

GEPASSIONEERD

RESULTAATGERICHT

Passie voor het Kappersvak, Gastvrijheid, en Uitgebreide Knip- en Kleurspecialiteiten

 

Passie voor het Kappersvak

Naomie, een Top styliste hairstylist met meer dan tien jaar ervaring, heeft van haar grote passie voor het kappersvak haar beroep gemaakt. Ze spreekt Nederlands, Engels en Spaans. Het is niet alleen Naomie’s deskundigheid die klanten waarderen, maar ook haar klantgerichtheid en vriendelijkheid. Ze luistert altijd aandachtig naar je wensen en communiceert duidelijk over wat er met je haar gedaan wordt, zowel vooraf als tijdens de behandeling.

Gastvrijheid en Professionaliteit

Naomie is gastvrij, professioneel, vriendelijk, flexibel en vakkundig. Van kinds af aan beschouwde Naomie een bezoek aan de salon als een uitje. Dit heeft haar ertoe gebracht om van haar grote passie voor het kappersvak haar beroep te maken.

Knip- en Kleurspecialiteiten

Naomie heeft een breed scala aan specialiteiten op het gebied van knippen en kleuren. Ze is gespecialiseerd in fijn en dik haar, stijl/golvend/krullend haar, V-lijn, geometrische kapsels, Bobline, pixiecut, en low, mid, high en bald Fade. Haar kleurspecialiteiten omvatten highlights, lowlights, baby lights, balayage, face frame, ombre, color melts, basis kleuringen, kleurcorrecties, rainbow, vivids, pastels en grey.

Welkom bij Naomie

Naomie verwelkomt je graag in haar stoel! Begin een nieuw haaravontuur met Naomie. Maak een afspraak en ontdek de nieuwste technieken en innovaties in haarkleuring!.

AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT

WO – DO – VR – ZA

Naomie

“Geef het geschenk van uw volledige aanwezigheid.”

 
Goed om te weten: NAOMIE werkt op eigen titel voor afspraken
Boek nu!

PRIJSLIJST

KNIPPEN & STYLEN

DAMES    
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 45 Min € 65,00
Lang 45 Min € 75,00
     
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
Kort 45 Min € 53,00
Lang haar 45 Min € 65,00
     
WASSEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
kort 45 Min € 42,00
lang 45 Min € 52,00

 

HEREN
KNIPPEN & STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
  30 min € 45,00

 

TOESLAG
Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben. € 13,00

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van Oway welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.
BASISKLEUR UITGROEI
additionele kosten, incl. föhnen
TIJDSDUUR PRIJS
uitgroei + FOHNEN 2 uur 15 Min € 78,00
uitgroei lengte & punten + FOHNEN 2 uur 15 Min € 103,00

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
toevoeging kleur 1 uur € 37,00

 

BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner
Bij deze dubbele kleurbehandeling zal het totale haar opgelicht worden. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. We gebruiken olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Vervolgens zal met een toner je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan.
BLEACHING TIJDSDUUR PRIJS
KORT HAAR haar
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + föhnen 2 uur 45 min € 195,00
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & föhnen 2 uur 45 min € 235,00
LANG haar
INCL. LENGTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + FöHNEN 2 uur 45 min € 220,00
INCL. LENHTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & FöHNEN 3 uur € 258,00

 

PAKKET. BLEACHING | Totally blond
Wat zit erin? In dit pakket zit een dubbele kleurbehandeling waarbij als eerste het totale haar opgelicht wordt. Vervolgens zal met een toner van Oway je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.
BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner TIJDSDUUR PRIJS
Lang haar – incl. föhnen – olaplex – toner – 3 uur € 205,00
Lang haar – knippen & föhnen incl. – olaplex – toner – 3 uur € 235,00

 

TOTALLY | Change my color
Als je toe bent aan een drastische kleurverandering, bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Of dat er kleuren in je haar zitten die je wilt laten corrigeren dan zijn dit voor ons tijdrovende haarklussen, waardoor je een hele dag of meerderen behandelingen nodig hebt om tot je wenskleur te komen.
Onze stylisten kunnen je het beste voorafgaand advies geven in de mogelijkheden, waarbij het behoud van de kwaliteit van het haar voorop staat.
Totally – change my color PRIJS
Een consult vooraf is gewenst Prijs op aanvraag

 

COLOR | Consult
Toe aan een kleurverandering, vind je dit spannend of wil je graag vooraf meer informatie en advies over de mogelijkheden, dan kun je afspreken voor een consult. Onze stylisten zullen je tijdens dit consult adviseren en samen met je kijken welke kleur het beste bij je past. Na het consult heb je dan de mogelijkheid om voor een behandeling af te spreken.
Color consult TIJDSDUUR PRIJS
consult 15 min Voor een consult worden geen kosten in rekening gebracht

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | INCL. TONER    

Wat zit erin? De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de highlichts pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

     
½ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 149,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 225,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 240,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 260,00
     
HEEL HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur 45 MIN € 170,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 250,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 270,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 uur € 290,00

 

FACE FRAME | COLOR INCL. TONER    
Tijdens deze kleurbehandeling worden langs de contouren van het gezicht ultrafijne baby Highlights geplaats. Deze kleuring is ideaal om je natuurlijk sunny blond kleur op te halen of trendy te laten accentueren. Ook geschikt om tijdens de behandeling van een basiskleur je kortere en langere coupes te personaliseren. Na de face contour frame color wordt het haar behandeld een toner van Oway, deze geeft het haar het wenselijke kleurkarakter en glans aan je haar.
FACE CONTOUR – FRAME COLOR INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur 15 MIN € 83,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + OLAPEX
2 uur 30 MIN € 157,00

 

TOESLAG | EXTRA PRODUCT TIJD LANG DIK HAAR
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben. € 22,00

BALAYAGE

 

BALAYAGE | INCL. TONER

Dit is een kleurbehandeling waarbij de kleur hand schetsend (vegend) aangebracht wordt. Je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur blijft behouden waarbij de Balayage steeds lichter naar de lengtes en punten uitloopt. Het effect van een Balayage kan subtiel of meer uitgesproken zijn en staat een stuk zachter dan Highlights, omdat de Balayage die schetsend wordt aangebracht natuurlijk in elkaar overloopt. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway welke het haar het wenselijke kleurkarakter en glans geeft, waarbij ook je eventuele eerder geplaatsten haarkleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

BALAYAGE FULL HEAD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur € 168,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN 3 uur 30 MIN € 247,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 260,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 285,00
 

 

BALAYAGE TOUCH UP, INCL. TONER    
Me Balayage, Touch up incl. toner. Met de Balayage Touch-up word je bestaande uitgroeide Balayage of French Balayage aan de bovenkant en langs de contouren van het gezicht weer hoger in je haar gezet. Deze kleuring is dan ook ideaal om tussen een totale Balayage behandeling door je kleur weer op te halen. Na de behandeling wordt het haar behandeld met een toner van Oway, deze geeft het haar weer het wenselijke kleurkarakter en glans, waardoor je eerder geplaatste Balayage kleur ook weer zal stralen.
Om tussentijds je full Head Balayage tussen drie-vier maanden weer op te frissen is de Balayage Touch-up geschikt. De Balayage Touch-up is niet geschikt om voor de eerste je Balayage te laten plaatsen.
BALAYAGE TOUCH UP INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 103,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FÖHNEN 3 uur 15 MIN € 181,00
PAKKET 1: TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 198,00
PAKKET 2: TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 UUR 30 MIN € 210,00

 

VERZORGING

 

O-WAY | CARE TREATMENT
Om je haar weer volledig te laten stralen werken met care producten van Oway. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar dehydrateren en verzorgen.
O-WAY CARE TREATMENT TIJDSDUUR PRIJS
  15 min € 11,00

 

OLAPLEX | STUCTUUR BEHANDELING
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Olaplex is toepasbaar als losse treatment of als toevoeging je kleur behandeling.
OLAPLEX STUCTUUR BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
LOSSE TREATMENT 1 uur € 85,00
TOEVOEGING KLEUR € 37,00
TRANSLATE »