Balayage Den Haag

Balayage in Den Haag

Op zoek naar een prachtige balayage in Den Haag? WI-kappers heeft precies wat je nodig hebt! Ons team van ervaren haarstylisten is gespecialiseerd in het creëren van prachtige balayage looks die je haar laat stralen.

Over balayage

Balayage is een populaire haartechniek die zorgt voor een natuurlijk ogende kleurgradatie in je haar. De aangebrachte kleur zorgt dat het haar een natuurlijke overloop van kleuren krijgt. De kleur van de balayage loopt lichter uit over de lengtes van je haar, de kleur van je aanzet wordt dus behouden. Het resultaat is een prachtige, zachte overgang van donker naar licht, die perfect past bij jouw individuele stijl en haarkleur. Balayage in Den Haag is dus een goede optie, indien je op zoek bent naar een verfrissende coupe. Naast de uitstekende balayage in Den Haag, biedt WI-Kappers ook een breed scala aan andere haarverzorging diensten aan. Van knippen en stylen tot kleuren en verzorgen, bij WI-Kappers Den Haag vind je alles wat je nodig hebt om je haar te transformeren en te laten stralen.
Balayage Den Haag
Balayage Den Haag

Persoonlijk advies bij WI-Kappers

Bij WI-Kappers Den Haag vinden we persoonlijk advies erg belangrijk. Onze ervaren kappers voeren een grondige analyse uit om de juiste kleurencombinatie te bepalen voor de balayage. Of je nu een subtielere look wilt of juist gaat voor een meer gedurfde stijl. Bij het zetten van balayage in Den Haag zorgen we ervoor dat jouw balayage er fantastisch uitziet en je eigen unieke persoonlijkheid weerspiegelt.

Werking van organische producten

Tijdens de behandeling van balayage werken we met hoogwaardige producten om de gezondheid en de glans van het haar te behouden. De ammoniak-vrije, oplichtende boter van Oway bijvoorbeeld.. Naderhand behandelen we het haar met een toner van het merk Oway. Dit zal zorgen voor een gewenste kleur, prachtige glans en werkt tegelijkertijd mee aan de gezondheid van jouw haar. Voor een nog betere bescherming is het altijd mogelijk om te kiezen voor een balayage-pakket. Deze bevatten diverse producten van het merk Olaplex, die meewerken aan het verbeteren van de kwaliteit van je haar.

Balayage Den Haag
Coloring Den haag

Kom langs in Den Haag

Wil je een afspraak maken voor een balayage in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op, maak een online afspraak of kom even langs in een van onze salons. Bij WI-Kappers verlaat je de salon gegarandeerd met een glimlach en haar waar je trots op kunt zijn!

TRANSLATE »