WI-Kappers zoekt allround stylisten

WI-Kappers: de ultieme werkplek voor ZZP’ers

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega stylisten. Ben jij een zelfstandig ondernemer op het gebied van haar en beauty en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek vol mogelijkheden? Wandel dan eens een van de prachtige professionele salons van WI-Kappers binnen in Amsterdam of Den Haag. Wij bieden stylisten een plek waar je je eigen werkdagen en -tijden kunt bepalen én meer verdient, zonder grote risico’s en investeringen. Deze werkplekken verhuren wij aan zowel starters als ervaren ondernemers die staan te trappelen om eigen klanten én klanten van WI-Kappers te behandelen en te laten stralen.

Het team van WI-Kappers bestaat uit topstylisten met een gedeelde passie voor haar. Creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop en dat merken onze klanten: ze lopen altijd meteen prachtig nieuw kapsel en een lach de deur uit. Door de tijd te nemen voor de persoon in je stoel, aandachtig te luisteren en servicegericht te werk te gaan, geef je jouw klant de ervaring die ze verdienen.

Voor alle stylisten: van barber tot krullenkapper

In de prachtige salons van WI-Kappers, hebben verschillende gedreven haarkunstenaars al een plekje bemachtigd: allround stylisten, barbers, krullenkappers, et cetera. Zowel ZZP’ers als kappers in loondienst, zijn helemaal thuis op een van de toplocaties. Als je een werkplek huurt in een van onze salons in Amsterdam of Den Haag, vorm je samen met collega-stylisten een professioneel kappers-collectief. Binnen dit collectief, biedt WI-Kappers de gewenste ondersteuning en faciliteiten, zodat alle stylisten zich volledig kunnen storten op hun klanten.

Natuur in een potje

Naast de nodige materialen en faciliteiten, stelt WI-Kappers producten beschikbaar voor de haarstylisten die werkzaam zijn in haar salons. Omdat wij niet alleen de ervaring van klanten belangrijk vinden, maar ook waarde hechten aan het milieu, maken wij gebruik van biodynamisch ontwikkelde producten. Zo gebruiken wij producten van Oway voor kleuring, verzorging en styling. Daarnaast voorzien wij ons team van haarverzorging producten van Olaplex en stylingproducten van Balmain.

Werken bij WI-Kappers

Ben jij als (ervaren) zelfstandig ondernemer of starter geïnteresseerd in dit all inclusive aanbod van WI-Kappers en wil jij graag deel uitmaken van ons collectief? Laat het ons weten!

TRANSLATE »