Wilco

Den Haag centrum

Mijn passie voor ons vak, de ambacht en de kwaliteit en service die daar volgens mij bij hoort maakt ons vak zo boeiend en persoonlijk.

Mooiste aan het kappersvak vind ik nog steeds zorgen, dat klanten met de best haalbare coupe en/of kleur de salon verlaten en met een glimlach aan je terugdenken.
Daarbij is luisteren naar de wensen van de klant en samen bepalen of het haalbaar en passend is, in combinatie met echt ambachtelijke technieken.

Als persoon ben ik eerlijk, nuchter, geïnteresseerd en ga altijd voor het mooiste resultaat.
Daarnaast ben ik mede verantwoordelijk voor het opzetten van het concept van WI Kappers en combineer ik mijn werk als haarstylist met management werkzaamheden.

Elsa

Den Haag centrum

Wat ik het liefste doe, is jou een goed gevoel geven en je haar er mooi uit laten zien. We weten allemaal wat een ‘goede haar dag’ voor je humeur betekent. En dat gevoel dat je in de spiegel kijkt en denkt: ‘Yes!’ daar help ik je graag bij. Hoe ik dat doe? Door je haar te versterken, op biologische wijze, met een natuurlijke kleur en glans.

Een plek waar je je thuis voelt, waar gewerkt wordt met biologische verzorgingsproducten en de meest milde kleurproducten met natuurlijke geuren. Een plek waar ik er samen met andere kappers voor zorg dat onze klanten blij met zichzelf én hun kapsel zijn. Een kapper waar mensen met een brede glimlach naar buiten lopen.

Jesmien

Amsterdam/Den Haag centrum

Ik ben al meer dan 20 jaar in dit vak en ik hou van mijn werk, het is mijn passie en mijn hobby. “Creativiteit is essentieel in ons vak; je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de klant blij en tevreden de deur uit laten gaan en als de klant tevreden is ben ik het ook.
Wat mij een goed gevoel geeft is wanneer een klant binnen komt met een niet lekker gevoel (down) of een beetje ziek doe ik mijn best om hem of haar haren mooi te doen naar hun wens en hun een beestje op te peppen. Als je haren netjes en verzorgd eruit zien dan voel je ook happy, want je gezicht is jouw visite kaartje.

Peter

Den Haag centrum

Ik ben Peter de Wolf en al 10 jaar actief in de kapperswereld het is mijn passie en tegelijkertijd ook mijn hobby!

Ik heb in het verleden een paar jaar bij TONI&GUY gewerkt, daar voor samen gewerkt met een Italiaanse kapper en we deden fashion shows, presentaties, cursus etc.

Mijn sterke punten zijn Fashion Colors, balayage, ombre, knippen kort medium lang, Blow-dry en ook natuurlijk geef ik heel veel aandacht aan mijn klanten!

  • luisteren naar de gewenste cut & color
  • lekkerste hoofdmassage
  • nieuwste trends- advies
  • kwaliteit

Iedereen is harte welkom bij mij in de salon!

Ingrid

Den Haag centrum

Uw Top styliste Ingrid.
Wat ik goed kan, zowel bij dames als heren is het inzien wat bij uw uitstraling en persoonlijkheid past.
Samen met u kijk ik heel goed naar de vorm van uw gezicht, tint van de huid en structuur van het haar om professioneel knip en kleur werk toe te passen.
Om zodoende voor uw het mooiste resultaat er uit te halen.

Dit doe ik vooral door goed te kijken en te luisteren en dan te knippen met de vakkennis, creativiteit en verdieping in het vak.
Uit passie ben ik tevens trainster en examinator.

U bent van harte welkom bij mij in de salon.

Dominique

Den Haag centrum

Ik ben Dominique Snip, eigenares van het merk Sheado, al 6 jaar gespecialiseerd in natural hair, mixed hair, krullen en kroeshaar. Met trots presenteer ik mezelf als de ‘krullenspecialist’ binnen Wi Kappers. Deze haartypen zijn mijn passie.
Daarom heb ik speciaal een merk ontwikkeld met biologische en plantaardige ingrediënten om het haar de beste zorg en voeding te bieden. Daarnaast heb ik behandelingen ontwikkeld die het haar een boost geven.
Onze Moisture Treatment en Protein Boost behandeling zijn erg populair.

Onze klanten waarderen ons ook vanwege onze knipvaardigheden, geduld en liefde voor het haar.

Wees van harte welkom bij Sheado!

Jeanny

Den Haag centrum

Ik stel me graag aan jullie voor mijn naam is Jeanny, topstyliste.
Zit  in het kappersvak al vanaf mij 16de en nog elke dag met veel PASSIE. Het mooiste in ons vak is mooie kapsels te creëren bij onze klanten en een goed gevoel meegeven.
Dit door hoge kwaliteit, kennis,  goede service en beleving te leveren .

Blijf altijd bijscholen om de laatste trends op het gebied van knippen, kleuren en stylen te beheersen.
Ook ben ik gespecialiseerd in aanmeten en aanbrengen van Hairextension.

U kunt altijd een afspraak maken voor vrijblijvend advies.

CONTACT

WI Kappers Amsterdam
Niewe Passeerdersstraat 10
1016 XP Amsterdam

020 427 7962
info@wikappers.nl

WI Kappers Den Haag centrum
Denneweg 132
2514 CL Den Haag

070 737 0726
info@wikappers.nl

OPENINGSTIJDEN

WI Kappers Den Haag centrum

ma 12.00 – 18.00 uur
di 11.00 – 18.00 uur
woe 10.00 – 18.00 uur
do 10.00 – 21.00 uur
vr 10.00 – 18.00 uur
za 10.00 – 18.00 uur
zo 11.00 – 18.00 uur

 

WI Kappers Amsterdam

ma gesloten
di gesloten
woe 10.00 – 18.00 uur
do 10.00 – 18.00 uur
vr 10.00 – 18.00 uur
za 10.00 – 18.00 uur
zo 11.00 – 18.00 uur

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u niet alleen op de hoogte maar ontvangt u als nieuwe klant ook een eenmalige korting van 10% op uw eerste behandeling(en).