STEPHANIE

EMPATHISCH

EXTRAVERT

ENTHOUSIAST

“Een gepassioneerd technische liefhebber van het maken van mooi haar”

De moeder van Stephanie wist toen haar dochter nog maar drie jaar oud was en haar pony beetpakte en alles afknipte dat ze zou uitgroeien tot styliste.

In plaats daarvan koos Stephanie voor een carrière bij Disneyland in Anaheim US. In de jaren dat ze daar doorbracht, en mensen servicegericht hielp ontwikkelde zij met de liefde en het een verlangen om een meer persoonlijke impact te maken.

Uiteindelijk nam zij het advies van familie over en maakte de switch in haar carrière. Als styliste heeft zij certificeringen van de California Board of Barbering & Cosmetology, The National Hair Institute of the US, ontvangen. En groeide vervolgens uit tot een allround dames en heren talent en een gepassioneerd technische liefhebber van het maken van mooi haar.

Na meer dan tien jaar ervaring en ontwikkeling van vaardigheden in Zuid-Californië besloot zij om: haar leven aan de zonnige kusten te verruilen voor avontuur hier in Den Haag. Door altijd op zoek te zijn naar nieuwe kennis volgde zij meest recentelijk van The Schorem Old academie te Rotterdam.

Als u in de stoel van Stefanie zit zul je ervaren dat het luisteren en bespreken van de wensen en vervolgens samen besluiten wat er gaat gebeuren bij deze geduldig en begripvolle styliste een verwelkoming is waardoor zelfs de meesten aarzelende gasten, zelfs de kleintjes het gevoel krijgen om bij een goede vriend de salon weer te verlaten.

DEN HAAG ANNA PAUWLONAPLEIN

WO – DO – VR – ZA

Stephanie

“Vriendelijkheid maakt je de mooiste persoon ter wereld, hoe je er ook uitziet.”

PRIJSLIJST

KNIPPEN & STYLEN

DAMES
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 1 uur € 71,50
Lang 1 uur 15 min € 81,50
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
Kort 45 Min € 61,50
Lang haar 45 Min € 71,50
WASSEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
kort 45 Min € 41,50
lang 1 uur € 67,00

 

HEREN
KNIPPEN & STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
45 min € 46,50

 

KIND
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
t/m 13 jaar 30 min € 32,00

 

TOESLAG
Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben. € 11,00

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van Oway welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.
BASISKLEUR UITGROEI | incl. drogen voor föhnen additionele kosten TIJDSDUUR PRIJS
uitgroei + DROGEN 1 uur 15 Min € 61,50
uitgroei lengte & punten + DROGEN 1 uur 15 Min € 81,50

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
toevoeging kleur 1 uur € 35,00

 

BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner
Bij deze dubbele kleurbehandeling zal het totale haar opgelicht worden. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. We gebruiken olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Vervolgens zal met een toner je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan.
BLEACHING TIJDSDUUR PRIJS
KORT HAAR haar
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + föhnen 2 uur 45 min € 180,00
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & föhnen 2 uur 45 min € 214,00
LANG haar
INCL. LENGTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + FöHNEN 2 uur 45 min € 205,00
INCL. LENHTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & FöHNEN 3 uur € 235,00

 

TOTALLY | Change my color
Als je toe bent aan een drastische kleurverandering, bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Of dat er kleuren in je haar zitten die je wilt laten corrigeren dan zijn dit voor ons tijdrovende haarklussen, waardoor je een hele dag of meerderen behandelingen nodig hebt om tot je wenskleur te komen.
Onze stylisten kunnen je het beste voorafgaand advies geven in de mogelijkheden, waarbij het behoud van de kwaliteit van het haar voorop staat.
Totally – change my color PRIJS
Een consult vooraf is gewenst Prijs op aanvraag

 

COLOR | Consult
Toe aan een kleurverandering, vind je dit spannend of wil je graag vooraf meer informatie en advies over de mogelijkheden, dan kun je afspreken voor een consult. Onze stylisten zullen je tijdens dit consult adviseren en samen met je kijken welke kleur het beste bij je past. Na het consult heb je dan de mogelijkheid om voor een behandeling af te spreken.
Color consult TIJDSDUUR PRIJS
consult 15 min Voor een consult worden geen kosten in rekening gebracht

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | INCL. TONER

Wat zit erin? De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de highlichts pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

¼ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 92,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN   € 160,00
 
½ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 128,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 195,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 210,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 230,00
 
HEEL HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur 45 MIN € 150,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 219,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 235,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 uur € 255,00

 

FACE FRAME | COLOR INCL. TONER
Tijdens deze kleurbehandeling worden langs de contouren van het gezicht ultrafijne baby Highlights geplaats. Deze kleuring is ideaal om je natuurlijk sunny blond kleur op te halen of trendy te laten accentueren. Ook geschikt om tijdens de behandeling van een basiskleur je kortere en langere coupes te personaliseren. Na de face contour frame color wordt het haar behandeld een toner van Oway, deze geeft het haar het wenselijke kleurkarakter en glans aan je haar.
FACE CONTOUR – FRAME COLOR INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 92,00

 

TOESLAG | EXTRA PRODUCT TIJD LANG DIK HAAR
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben. € 20,00

BALAYAGE

 

BALAYAGE | INCL. TONER

Dit is een kleurbehandeling waarbij de kleur hand schetsend (vegend) aangebracht wordt. Je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur blijft behouden waarbij de Balayage steeds lichter naar de lengtes en punten uitloopt. Het effect van een Balayage kan subtiel of meer uitgesproken zijn en staat een stuk zachter dan Highlights, omdat de Balayage die schetsend wordt aangebracht natuurlijk in elkaar overloopt. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway welke het haar het wenselijke kleurkarakter en glans geeft, waarbij ook je eventuele eerder geplaatsten haarkleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

BALAYAGE FULL HEAD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur € 147,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend
TONER + KNIPPEN + FöHNEN 3 uur 30 MIN € 215,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 230,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 250,00

 

FRENCH | BALAYAGE FULL HEAD INCL. 2 TONERS

Bij deze kleurtechniek wordt voorafgaand je aanzet met een speciale toupage techniek behandeld. Het effect wat hiermee verkregen wordt is dat de (French Balayage) nog verfijnder en zonder lijnen vanuit je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur door de lengtes van je haar heen zal lopen. Daarnaast zal deze kleuring vanuit de lengtes naar de haarpunten toe lichter uitkomen dan dat bij de normale Balayage het geval is. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Na de French Balayage wordt er gebruik gemaakt van twee toners van Oway waardoor je nieuwe gekleurde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en het effect van donker naar lichter in de punten benadrukt. Zodat je haarkleur perfect blended overloopt en je eventueel eerder geplaatste French Balayage kleurtoon ook zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de French Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

FRENCH | BALAYAGE TIJDSDUUR PRIJS
2 TONERS + DROGEN 3 uur 15 MIN € 92,00
2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN € 160,00
PAKKET 1: 2 TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 175,00
PAKKET 2: 2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 UUR € 195,00
Toeslag kleur – extra tijd – lang – dik haar- € 22,00

 

VERZORGING

 

O-WAY | CARE TREATMENT
Om je haar weer volledig te laten stralen werken met care producten van Oway. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar dehydrateren en verzorgen.
O-WAY CARE TREATMENT TIJDSDUUR PRIJS
15 min € 10,00

 

OLAPLEX | STUCTUUR BEHANDELING
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Olaplex is toepasbaar als losse treatment of als toevoeging je kleur behandeling.
OLAPLEX STUCTUUR BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
LOSSE TREATMENT 1 uur € 35,00
TOEVOEGING KLEUR € 35,00
TRANSLATE »