STEPHANIE

EMPATHISCH

EXTRAVERT

ENTHOUSIAST

“Een gepassioneerd technische liefhebber van het maken van mooi haar”

De moeder van Stephanie wist toen haar dochter nog maar drie jaar oud was en haar pony beetpakte en alles afknipte dat ze zou uitgroeien tot styliste. 

In plaats daarvan koos Stephanie voor een carrière bij Disneyland in Anaheim US. In de jaren dat ze daar doorbracht, en mensen servicegericht hielp ontwikkelde zij met de liefde en het een verlangen om een meer persoonlijke impact te maken. 

Uiteindelijk nam zij het advies van familie over en maakte de switch in haar carrière. Als styliste heeft zij certificeringen van de California Board of Barbering & Cosmetology, The National Hair Institute of the US, ontvangen. En groeide vervolgens uit tot een allround dames en heren talent en een gepassioneerd technische liefhebber van het maken van mooi haar.

Na meer dan tien jaar ervaring en ontwikkeling van vaardigheden in Zuid-Californië besloot zij om: haar leven aan de zonnige kusten te verruilen voor avontuur hier in Den Haag. Door altijd op zoek te zijn naar nieuwe kennis volgde zij meest recentelijk van The Schorem Old academie te Rotterdam. 

Als u in de stoel van Stefanie zit zul je ervaren dat het luisteren en bespreken van de wensen en vervolgens samen besluiten wat er gaat gebeuren bij deze geduldig en begripvolle styliste een verwelkoming is waardoor zelfs de meesten aarzelende gasten, zelfs de kleintjes het gevoel krijgen om bij een goede vriend de salon weer te verlaten.

DEN HAAG PRINSESTRAAT

DO – VR – ZA – ZO

DEN HAAG ANNA PAULOWNA

WO

“Vriendelijkheid maakt je de mooiste persoon ter wereld, hoe je er ook uitziet.”

Prijslijst

KNIPPEN & STYLEN

 

DAMES KNIPPEN & FOHNEN | incl. was massage styling producten
Kort haar - wassen - knippen & föhnen - € 57,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
Lang haar - wassen - knippen & föhnen - € 67,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
 
DAMES KNIPPEN & STYLEN | incl. was massage styling producten
Kort haar - wassen - knippen & stylen - € 47,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
Lang haar - wassen - knippen & stylen - € 57,00
Tijdsduur van de behandeling: 45 Min
 
HEREN KNIPPEN & STYLEN | incl. was massage styling producten
Wassen - knippen & stylen - € 39,00
Tijdsduur van de behandeling: 30 Min
 
DAMES FOHNEN | incl. was massage styling producten
Kort haar - wassen & föhnen - € 36,00
Tijdsduur van de behandeling: 30 Min
Lang haar - wassen & föhnen - € 46,00
Tijdsduur van de behandeling: 30 Min
 
KINDEREN KNIPPEN
Wassen - knippen & styling - t/m 13 jaar - € 32,00
Tijdsduur van de behandeling: 30 min
 
TOESLAG | extra tijd lang dik haar

Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben.

Toeslag knippen of föhnen - extra tijd - lang - dik haar € 12,00

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

BASISKLEUR UITGROEI | incl. drogen voor föhnen additionele kosten

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van Oway welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.

Basiskleur - uitgroei kleur - € 53,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 uur 15 Min
Basiskleur - uitgroei incl. lengte & punten - € 75,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 uur 15 Min

GLOSS -Toner
Toners zijn kleurpigmenten die een laagje om je haar heen leggen. Je blonde kleur highlights, balayage of bleaching kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijs, zand, warme of perzik roze blonde kleurtinten.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een toner je natuurlijke haartint meer of een ander kleurkarakter te geven zonder dat er een echte uitgroei ontstaat. In beide gevallen zal je haar glans krijgen waardoor het haar er gezond uitziet.
Met een gloss toner is niet mogelijk de natuurlijke kleur op te lichten of grijs haar volledig te camoufleren.
Gloss toner - incl. drogen € 43,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 uur

OLAPLEX | Toevoeging kleur

Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
Olaplex - toevoeging kleur - € 35,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 uur

BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner

Bij deze dubbele kleurbehandeling zal het totale haar opgelicht worden. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. We gebruiken olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Vervolgens zal met een toner je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan.
Bleaching - kort haar of uitgroei incl. föhnen - olaplex - toner - € 180,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 45 min
Bleaching - Lang haar - incl. föhnen - olaplex - toner - € 214,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 45 min

PAKKET. BLEACHING | Totally blond

Wat zit erin? In dit pakket zit een dubbele kleurbehandeling waarbij als eerste het totale haar opgelicht wordt. Vervolgens zal met een toner van Oway je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.
Bleaching - kort haar of uitgroei - knippen & föhnen incl. - olaplex - toner - € 205,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur
Bleaching – Lang haar – knippen & föhnen incl. – olaplex – toner – € 235,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur

TOTALLY | Change my color

Als je toe bent aan een drastische kleurverandering, bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Of dat er kleuren in je haar zitten die je wilt laten corrigeren dan zijn dit voor ons tijdrovende haarklussen, waardoor je een hele dag of meerderen behandelingen nodig hebt om tot je wenskleur te komen.
Onze stylisten kunnen je het beste voorafgaand advies geven in de mogelijkheden, waarbij het behoud van de kwaliteit van het haar voorop staat.
Totally – change my color – Prijs op aanvraag
Een consult vooraf is gewenst.

COLOR | Consult

Toe aan een kleurverandering, vind je dit spannend of wil je graag vooraf meer informatie en advies over de mogelijkheden, dan kun je afspreken voor een consult. Onze stylisten zullen je tijdens dit consult adviseren en samen met je kijken welke kleur het beste bij je past. Na het consult heb je dan de mogelijkheid om voor een behandeling af te spreken.
Color consult- -
Voor een consult worden geen kosten in rekening gebracht
Tijdsduur van de behandeling: 15 min

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | incl. toner

De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Highlights - kwart hoofd - voorkant tot kruin - € 92,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur
Highlights - halve hoofd - bovenlaag tot oor - € 128,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 45 Min
Highlights - hele hoofd - van nek tot gezicht contour - € 150,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 45 Min
 
* Alle bovenstaande Highlight behandelingen zijn excl. Olaplex.
* Al onze Highlight pakketten zijn incl. Olaplex.
 
PAKKET HIGHLIGHT | Halve hoofd

Wat zit erin? In dit (highlights - halve hoofd) pakket wordt het haar vanaf de oren t/m bovenlaag van je haar gepersonaliseerd gehighlight. Na de highlight behandeling word je haar behandeld met een toner van Oway, deze geeft je highlights het wenselijke kleurkarakter en glans, waardoor ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. In combinatie maken gebruik van Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.

Pakket 1. Highlights - halve hoofd - incl. föhnen - olaplex - toner - € 210,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 15 min
Pakket 2. Highlights - halve hoofd - incl. knippen & föhnen - olaplex - toner - € 230,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 30 min
 
PAKKET. HIGHLIGHT | Heel hoofd

Wat zit erin? In dit (highlights - heel hoofd) pakket wordt het totale haar van nek tot aan de gezicht contour gepersonaliseerd gehighlight. Na de highlight behandeling word je haar behandeld met een toner van Oway, deze geeft je highlights het wenselijke kleurkarakter en glans, waardoor ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. In combinatie maken gebruik van Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen

Pakket 1. Highlights - heel hoofd - incl. föhnen - olaplex - toner - € 235,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 45 min
Pakket 2. Highlights - heel hoofd - incl. knippen & föhnen - olaplex - toner - € 255,00
Tijdsduur van de behandeling: 4 uur
 
FACE CONTOUR | Frame color incl. toner

Tijdens deze kleurbehandeling worden langs de contouren van het gezicht ultrafijne baby highlights geplaats. Deze kleuring is ideaal om je natuurlijk sunny blond kleur op te halen of trendy te laten accentueren. Ook geschikt om tijdens de behandeling van een basiskleur je kortere en langere coupes te personaliseren. Na de face contour frame color wordt het haar behandeld een toner van Oway, deze geeft het haar het wenselijke kleurkarakter en glans aan je haar.

Face contour - frame color - incl. drogen – toner - € 72,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur
 
TOESLAG | extra producten tijd lang dik haar

Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben.

Toeslag kleur - extra tijd - lang - dik haar € 22,00

BALAYAGE

 

BALAYAGE | Full head incl. toner

Dit is een kleurbehandeling waarbij de kleur hand schetsend (vegend) aangebracht wordt. Je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur blijft behouden waarbij de balayage steeds lichter naar de lengtes en punten uitloopt. Het effect van een balayage kan subtiel of meer uitgesproken zijn en staat een stuk zachter dan highlights, omdat de balayage die schetsend wordt aangebracht natuurlijk in elkaar overloopt. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway welke het haar het wenselijke kleurkarakter en glans geeft, waarbij ook je eventuele eerder geplaatsten haarkleur zal herleven.

Balayage incl. drogen - toner - € 147,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur
Balayage incl. knippen & föhnen - toner - € 215,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 30 Min

* Alle bovenstaande balayage behandelingen zijn excl. Olaplex.
* Al onze balayage pakketten zijn incl. Olaplex.
 
PAKKET. BALAYAGE | Full head
Wat zit erin? In deze pakketten zit een Full head balayage gepersonaliseerd naar je persoonlijke wensen.
Na de balayage wordt er gebruik gemaakt van een toner van Oway waardoor je nieuwe gekleurde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en je eerder geplaatste balayage in kleurtoon zal herleven. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. In combinatie maken gebruik van Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.

Pakket 1. Balayage - full head - incl. föhnen - olaplex - toner - € 230,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 30 min
Pakket 2. Balayage - full head - incl. knippen & föhnen - olaplex - toner - € 250,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 45 min
 
FRENCH BALAYAGE | Full head incl. twee toners

Bij deze kleurtechniek wordt voorafgaand je aanzet met een speciale toupage techniek behandeld. Het effect wat hiermee verkregen wordt is dat de (french balayage) nog verfijnder en zonder lijnen vanuit je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur door de lengtes van je haar heen zal lopen. Daarnaast zal deze kleuring vanuit de lengtes naar de haarpunten toe lichter uitkomen dan dat bij de normale balayage het geval is. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Na de French balayage wordt er gebruik gemaakt van twee toners van Oway waardoor je nieuwe gekleurde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en het effect van donker naar lichter in de punten benadrukt. Zodat je haarkleur perfect blended overloopt en je eventueel eerder geplaatste French balayage kleurtoon ook zal herleven.

  • Spreek voor deze behandeling af bij onze french balayage specialisten
  • Den Haag Denneweg: Wilco, Jesmien
  • Den Haag Anna Paulownaplein: Wilco, Anna, Peter 
  • Amsterdam Nieuwe Passeerdersstraat: Stephany, Jurgen, Stephanie
French balayage - full head - incl. drogen - twee toners - € 175,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 15 min
French balayage - full head - incl. knippen & föhnen - olaplex - twee toners - € 240,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 45 min

* Alle bovenstaande french balayage behandelingen zijn excl. Olaplex.
* Al onze french balayage pakketten zijn incl. Olaplex.
 
PAKKET. FRENCH BALAYAGE | Full head

Wat zit erin? In deze pakketten zit een full head French balayage die gepersonaliseerd naar je persoonlijke wensen in je haar wordt geplaats. Na de balayage wordt er gebruik gemaakt van twee toners van Oway waardoor je nieuwe gekleurde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en het effect van donker naar lichter in de punten benadrukt. Zodat je haarkleur perfect blended overloopt en je eventueel eerder geplaatste French balayage in kleurtoon ook zal herleven. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. In combinatie maken gebruik van Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.

Pakket 1. French balayage - full head - incl. föhnen - olaplex - toner - € 255,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 45 min
Pakket 2. French balayage - full head - incl. knippen & föhnen - olaplex - toner - € 275,00
Tijdsduur van de behandeling: 4 uur
 
BALAYAGE TOUCH-UP | incl. toner

Met de balayage touch-up word je bestaande uitgroeide balayage of french balayage aan de bovenkant en langs de contouren van het gezicht weer hoger in je haar gezet. Deze kleuring is dan ook ideaal om tussen een totale balayage behandeling door je kleur weer op te halen. Na de behandeling wordt het haar behandeld met een toner van Oway, deze geeft het haar weer het wenselijke kleurkarakter en glans, waardoor je eerder geplaatste balayage kleur ook weer zal stralen.

Om tussentijds je full head balayage tussen drie-vier maanden weer op te frissen is de balayage touch-up geschikt. De balayage touch-up is niet geschikt om voor de eerste je balayage te laten plaatsen.

Balayage - touch-up - incl. drogen - toner - € 92,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 30 min
Balayage - touch-up - incl. incl. knippen föhnen - toner - € 160,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur
 
PAKKET. BALAYAGE | Touch-up

Met dit pakket word je bestaande uitgroeide balayage of french balayage in de bovenlaag en langs de contouren weer hoger gezet. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner waardoor je nieuwe kleur lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en je eerder geplaatste balayage kleur zal herleven en glanzen, waardoor je weer zal stralen. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. In combinatie maken gebruik van Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.

Pakket 1. Balayage - touch-up - incl. föhnen - olaplex - toner - € 175,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur
Pakket 2. Balayage - touch-up - incl. knippen & föhnen - olaplex - toner - € 195,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 15 min
 
TOESLAG | extra producten en tijd lang dik haar

Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben.

Toeslag kleur - extra tijd - lang - dik haar- € 22,00

VERZORGING

O-WAY | Care treatment
Om je haar weer volledig te laten stralen werken met care producten van O-way. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar dehydrateren en verzorgen.

O-way care treatment € 10,00
Tijdsduur van de behandeling: 15 min

 

OLAPLEX | Structuur behandeling
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt.

Olapex - structuur behandeling - € 35,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 uur

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden door kleurbehandeling verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt tijdens kleurbehandelingen naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.

Olaplex - toevoeging kleur - € 35,00

KERATINE

 

KERATINE BEHANDELING | Plus twee care producten voor thuis

Als je pluizig, droog, frizzy, onhandelbaar lang haar hebt, zal een keratinebehandeling je ochtendritueel tot wel 5 maanden veranderen en heb je minder tijd nodig om je haar glad, glanzend en mooi te maken. Pluizig haar verdwijnt, en krullen zullen tot 80% minder zijn. Daarna zal je haar de oude structuur terugkrijgen De keratine die gebruikt wordt in onze salons is vrij van formaldehyde, parabenen, siliconen en chemicaliën. Je verlaat de salon met glad gepolijst haar.

  • Spreek voor deze behandeling af bij onze keratine specialisten
  • Den Haag Denneweg: Jesmien, Klaudia
  • Amsterdam Nieuwe Passeerdersstraat: Stephany, Jurgen
Keratine behandeling excl. knippen € 230,00
Tijdsduur van de behandeling: 2 uur 30 min
Keratine behandeling incl. knippen & föhnen € 295,00
Tijdsduur van de behandeling: 3 uur 45 min
 

TRANSLATE »