OLAPLEX

Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. In 3 stappen wordt Olaplex® als favoriete hulpmiddel voor kleurexperts gebruikt voor sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar.
Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.
Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.
Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner

No. 3 Hair Perfector

De No. 3 Hair Perfector wordt aan je klant verkocht voor thuisgebruik en zorgt ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van haar bewaard blijven tot de volgende behandeling in de salon. Voor minstens 15 behandelingen.
Wat is Olaplex No.3 Hair Perfector?

– Een achtmaal gepatenteerd, uniek actief bestandsdeel
(Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate)


- Het is is een herstelbehandeling dus geen masker of conditioner!

– De ideale aanvulling op uw wekelijkse haarverzorgingsritueel en perfecte voorbereiding op een chemische behandeling

Voor meer informatie neem contact op met 1 van onze salons.