Kapsalon Den Haag – WI zijn wij?

Kapsalon Den Haag: vind topstylisten in een van onze salons

WI-Kappers is dé kapsalon in Den Haag. We staan bekend om professionele service en uitstekende kwaliteit. Vind het in één van onze kapsalons in Den Haag. De salons bevinden zich in het hart van de stad en openen hun deuren voor iedereen die een haar make-over wil; mannen én vrouwen. Een van de belangrijkste onderdelen van de missie van WI-Kappers is om het haar van klanten om te toveren tot een kapsel dat precies aansluit op de persoonlijkheid van de klant. Dit doen we door goed naar onze klanten te luisteren en ze de aandacht te geven die ze verdienen. We bieden hen een passend advies en zorgen ervoor dat ze stralend onze salons verlaten.

Kapsalon Den Haag Denneweg

Kapsalon Denneweg

Onze kapsalon aan de Denneweg is de salon waar het allemaal begon. Onze ervaren haarstylisten staan hier elke dag klaar voor haar klanten. Het team van WI-Kappers bestaat uit haarstylisten met elk hun eigen expertise. Zo verzorgen we niet enkel knipbeurten, maar bieden we kleuringsbehandelingen: denk bijvoorbeeld aan een balayage, highlights of een complete kleurverandering. Ook kun je bij ons terecht voor haarverlenging zoals het laten zetten van extensions en bieden we verschillende diensten op het gebied van haarverzorging aan. Ons team staat voor je klaar met alle kennis over de trends en technieken op het gebied van haar paraat. Op basis van jouw wensen, stellen we een advies op en gaan we met jouw haar aan de slag!

Oway WI-Kappers
Kapsalon Den Haag Prinsestraat

Kapsalon Prinsestraat

Bij binnenkomst van onze WI-Kappers salon aan de Prinsestraat in Den Haag, vind je een stelling gevuld met producten waar we dol op zijn. WI-Kappers maakt gebruik van de organische styling- verzorgings- en kleurproducten van Oway, Olaplex en Balmain. Wij stellen alle producten beschikbaar voor onze haarstylisten, welke worden gebruikt om jouw haar te laten stralen. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, super gezond haar – in de perfecte kleur – waarbij haarbreuk verleden tijd is. Zo geven we onze klanten de behandelingen en verzorging die ze verdienen.

Kapsalon Den Haag Anna Paulownaplein
Kapsalon Den Haag Prinsestraat welkom

Kapsalon Anna Paulownaplein

Of je nu een klassieke look wilt of juist iets gewaagds, ook bij de WI-Kappers salon aan het Anna Paulownaplein ben je dan aan het juiste adres. Ons team adviseert je graag over de mogelijkheden en luistert naar jouw wensen. Bij WI-Kappers staat de kwaliteit van jouw haar namelijk voorop, met als doel dat de kwaliteit verbeterd of behouden wordt. We bespreken naast de gewenste stijl van de klant ook welke haarkleur het beste past bij de huidtint van onze klant. Wij vinden het belangrijk dat jij de totaalbeleving ervaart en jouw persoonlijkheid mag stralen!

Welkom bij WI-Kappers Den Haag

Ben je op zoek naar een professionele kapsalon in Den Haag? Maak dan een afspraak bij WI-Kappers en ervaar zelf de uitstekende, persoonlijke service en kwaliteit die wij te bieden hebben. Zien we je snel in een van onze kapsalons in Den Haag?

TRANSLATE »