Kappersstoel huren

Kappersstoel huren in omgeving Amsterdam/Den Haag?

Ben jij een ervaren kapper en wil jij een kappersstoel huren in een professionele omgeving waar je jouw klanten kunt behandelen? Dan biedt WI-Kappers de perfecte oplossing voor jou: in een van onze moderne en stijlvolle salons in Den Haag of Amsterdam is het namelijk mogelijk om een kappersstoel te huren. In onze salons ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen werkdagen en -tijden en kun je meer verdienen zonder bijkomende risico’s en investeringen.

WI-Kappers Amsterdam
Products WI-Kappers

Over onze salons

Onze salons bevinden zich op toplocaties en zijn eigentijds en ruim ingericht. Bij WI-Kappers gaat creativiteit en kwaliteit gepaard met onze grote passie voor haar. Het is bij ons dan ook van belang dat de stylisten de tijd nemen voor onze klanten, servicegericht werken en de klanten de aandacht geven die ze verdienen. Onze inzet zorgt namelijk niet alleen voor een prachtige nieuwe coupe, maar zorgt er ook voor dat klanten met een lach de salons verlaten.
Organic salon WI-Kappers
Hairstylists Amsterdam

Onze kappersstoelen

De werkplek waar de kappersstoel die jij huurt staat, is van topkwaliteit en voorzien van alle benodigde hulpmiddelen. Daarnaast heb je toegang tot onze uitgebreide collectie kappersproducten en apparatuur. Alles om jouw klanten in alle comfort te kunnen bedienen. Het huren van een kappersstoel in een van onze salons biedt vrijheid en flexibiliteit om je eigen werktijden en klanten te beheren. Heb jij behoefte om jouw bedrijf op je eigen manier te runnen? Dan ben je bij WI-Kappers aan het juiste adres.

Onze stylisten, jouw teamleden

Naast het feit dat de salons modern en stijlvol ingericht zijn, bieden wij uitstekende begeleiding en ondersteuning aan onze huurders. Onze ervaren en vriendelijke teamleden staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen en je te voorzien van advies om jouw bedrijf te laten groeien. WI-Kappers staat bekend als een kapperscollectief waar elke stylist zijn of haar eigen specialisatie toevoegt. Vanuit dit punt kunnen we elke klant een persoonlijke behandeling en service bieden.

Organic Salon Amsterdam
Organic hairsalon Amsterdam

Focus op biodynamische producten

Waar klantentevredenheid voorop staat, hechten wij ook grote waarde aan het milieu en worden de stylisten voorzien van hoogwaardige haarproducten. Daarom maken wij gebruik van de biodynamisch ontwikkelde producten van Oway voor kleur, verzorging en styling. Bovendien gebruiken we Olaplex voor de haarverzorging en maken we gebruik van stylingproducten van Balmain. Zo zorgen we ervoor dat onze haarstylisten in een duurzame omgeving werken en hun klanten de beste service en resultaten kunnen bieden. Als jij een kappersstoel huurt, geven wij je graag toegang om gebruik te maken van deze producten.

Geïnteresseerd in een kappersstoel?

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een kappersstoel bij WI-Kappers? Neem dan contact op met ons en ontdek de mogelijkheden voor jou in onze prachtige salons in Den Haag of Amsterdam. Wij bieden jou de ideale werkplek om te groeien en te stralen als hairstylist!

TRANSLATE »