Graag verwelkom ik met  trots alle krul dragende klanten. Krullend haar wordt vaak gezien als onhandelbaar en minder mooi. Dit is echter alles behalve waar!  In onze individualistische maatschappij zijn de mogelijkheden om krullend en of kroes haar gepersonaliseerd te dragen divers en zeer uitgebreid.

Krullend of Afro haar, kunt u op verschillende manieren laten behandelen en van vorm veranderen.
Om natuurlijk krullend tot zijn recht te laten komen zijn specifieke knip technieken en verzorging nodig.
Als het gaat om Afro haar dan kan het zijn dat je wens juist is om wat er in je DNA zit ten volle uit te laten komen. Voor  andere is het juist weer de wens het haar wat sluiker of zachter en of handelbaarder te maken.

Curly behandeling

Een Curly behandeling is een methode die toegepast kan worden om (sterk) kroezend/ krullend en of weerbarstig haar nieuwe vorm te geven. In tegenstelling tot een permanent wordt bij een Curly-behandeling het haar van tevoren met een gladmakende créme ontkruld/ontkroest waardoor de natuurlijke krulverbindingen wordt verbroken. Daarna wordt na wens het haar omgevormd tot grovere en zachtere krullen. Met de nieuwe Curly krulvorm is het dan ook mogelijk het haar los krullend te dragen.

Relax behandeling

Een Relax behandeling is een methode om het haar permanent stijl te krijgen. Tijdens de behandeling worden de natuurlijke krulverbindingen blijvend verbroken waarna de nieuwe gevormde gladde verbindingen in het haar weer wordt vastgelegd, waardoor stijl haar ontstaat .

 Texturize behandeling

De Texturize behandeling is een methode om het haar op een natuurlijke softe wijze zachter, soepeler en minder pluizig te laten zijn. Deze behandeling is geschikt om krullen te verlengen en te strekken. Hierdoor krijgen krullen een meer golvende look, zodat kammen en föhnen en/of tangen makkelijker wordt. of is het juist mogelijk de natuurlijke krul softer te behouden en af te wisselen met föhnen of tangen.

Dit systeem is ook aan te bevelen aan degene die bijvoorbeeld in transitioning zijn (van curly of straight naar natural) of hun natuurlijke krul willen behouden en willen afwisselen met föhnen of tangen.

Verzorging

Natuurlijk krullend of afro haar vraag om specifieke verzorging die er voor kan zorgen dat na behandeling de kwaliteit van het haar behouden blijft . Vrijblijvend zal ik specifieke krul producten advizeren

Voor vrijblijvend advies bel met: 070-7370726 of 06-25476974