JESMIEN

POSITIEF

KRACHTIG

EERLIJK

“Zien en voelen wat bij de klant past”

Allround haarstyliste Jesmien is iemand die houdt van het kappers werk, het is haar passie en hobby waar zij inmiddels al meer 20 jaar werkzaam in is. Creativiteit in zowel het creëren van mooi haar en communicatie is onmisbaar het kappersvak. En wat Jesmien dan ook zo bijzonder maakt, is dat zij ziet en voelt wat bij de klant past en alleen als de klant tevreden de salon verlaat zij dat ook is.

Wat Jesmien dan ook goed gevoel geeft, is dat als een klant met een down gevoel de salon binnenkomt zij hem of haar weer op te upgraden door het haar weer naar wens vorm te geven. Want als je coupe er weer goed uit ziet, is je gezicht weer je visitekaartje. Allround hair styliste Jesmien behandeld elk type klant en haar. 

Door haar ruime ervaring in binnen- en buitenland is zij ook gespecialiseerd het knippen en behandelen van Curly black hair.

DEN HAAG DENNEWEG

ZO

Jesmien

“Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat de dingen in het leven die niets kosten, het meest waardevol zijn.”

Curly Black Hair

Graag verwelkom ik met trots krul en kroes haar dragende klanten. Vaak wordt krullen gezien als onhandelbaar, dit is echter allesbehalve waar. In onze individualistische maatschappij zijn de mogelijkheden om krullend en of kroes haar gepersonaliseerd te dragen divers en zeer uitgebreid. Krullend of Afro haar, kunt u op verschillende manieren laten behandelen en vormgeven. Als het gaat om Afro haar dan kan het zijn dat je wens juist is om wat er in je DNA zit ten volle uit te laten komen. Voor andere is het juist weer de wens het haar wat sluiker of zachter en of handelbaarder te maken.

Curly behandeling

Een Curly behandeling is een methode die toegepast kan worden om (sterk) kroezend/ krullend en of weerbarstig haar nieuwe vorm te geven. In tegenstelling tot een permanent wordt bij een Curly- behandeling het haar vooraf met een gladmakende crème ontkruld/ontkroest waardoor de natuurlijke krulverbindingen wordt verbroken. Daarna wordt naar wens het haar omgevormd tot grovere en zachtere krullen. Met de nieuwe Curly krulvorm is het dan ook mogelijk het haar los krullend te dragen of is de behandelingsmethode juist geschikt het haar naar wens gemakkelijker om te vormen.

Texturize behandeling

De Texturize behandeling is een methode om het haar op een natuurlijke softe manier zachter, soepeler en minder pluizig te laten zijn. Deze behandeling is geschikt om krullen te verlengen en te strekken. Hierdoor krijgen krullen een meer golvende look, zodat kammen en föhnen en/of tangen makkelijker wordt. Of is het juist mogelijk de natuurlijke krul softer te behouden en af te wisselen met föhnen of tangen.

 

Zowel het Curly als het Texturize systeem is ook aan te bevelen aan degene die bijvoorbeeld in transitioning zijn (van curly, straight naar naturel) of hun natuurlijke krul willen behouden en willen afwisselen met föhnen of tangen.

Relaxt behandeling

Een Relaxt behandeling is een methode om het haar permanent steil te krijgen. Tijdens de behandeling worden de natuurlijke krulverbindingen blijvend verbroken waarna de nieuwe gevormde gladde verbindingen in het haar weer wordt vastgelegd, waardoor steil haar ontstaat.

Verzorging

Natuurlijk krullend of afro haar vraag om specifieke verzorging die ervoor kan zorgen dat na behandeling de kwaliteit van het haar behouden blijft. Vrijblijvend zal ik specifieke krul producten adviseren.

PRIJSLIJST

KNIPPEN & STYLEN

DAMES
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 45 Min € 57,00
Lang 45 Min € 67,00
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
Kort 45 Min € 47,00
Lang haar 45 Min € 57,00
WASSEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
kort 45 Min € 36,00
lang 45 Min € 46,00

 

HEREN
KNIPPEN & STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
30 min € 39,00

 

KIND
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
t/m 13 jaar 30 min € 32,00

 

TOESLAG
Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben. € 11,00

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

Deze traditionele behandeling is geschikt voor een uitgroei behandeling of voor de uitgroei inclusief het kleuren van de lengtes en punten van het haar. Om grijs haar te camoufleren een diepere aanzet kleur te creëren of de natuurlijke haarkleur iets op te lichten. Wij werken met haarkleur producten van Oway welke volgens biologisch-dynamisch methode ontwikkeld zijn.
BASISKLEUR UITGROEI | incl. drogen voor föhnen additionele kosten TIJDSDUUR PRIJS
uitgroei + DROGEN 1 uur 15 Min € 53,00
uitgroei lengte & punten + DROGEN 1 uur 15 Min € 75,00

 

GLOSS – Toner
Toners zijn kleurpigmenten die een laagje om je haar heen leggen. Je blonde kleur highlights, balayage of bleaching kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijs, zand, warme of perzik roze blonde kleurtinten.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een toner je natuurlijke haartint meer of een ander kleurkarakter te geven zonder dat er een echte uitgroei ontstaat. In beide gevallen zal je haar glans krijgen waardoor het haar er gezond uitziet.
Met een gloss toner is niet mogelijk de natuurlijke kleur op te lichten of grijs haar volledig te camoufleren.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
+ drogen 1 uur € 43,00

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 wordt vermengd door je kleurrecept en zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 wordt achteraf toegepast en zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
toevoeging kleur 1 uur € 35,00

 

BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner
Bij deze dubbele kleurbehandeling zal het totale haar opgelicht worden. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. We gebruiken olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Vervolgens zal met een toner je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan.
BLEACHING TIJDSDUUR PRIJS
KORT HAAR haar
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + föhnen 2 uur 45 min € 180,00
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & föhnen 2 uur 45 min € 214,00
LANG haar
INCL. LENGTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + FöHNEN 2 uur 45 min € 205,00
INCL. LENHTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & FöHNEN 3 uur € 235,00

 

PAKKET. BLEACHING | Totally blond
Wat zit erin? In dit pakket zit een dubbele kleurbehandeling waarbij als eerste het totale haar opgelicht wordt. Vervolgens zal met een toner van Oway je wenskleur van egaal helder platina tot beige, dieper as blond in vervulling gaan. In plaats van blondeerpoeder wordt het haar behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van olaplex No.1 & 2 waardoor je haarkwaliteit ultiem wordt beschermd. Pakket 1.- is incl. föhnen en pakket 2. incl. knippen & föhnen.
BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner TIJDSDUUR PRIJS
Lang haar – incl. föhnen – olaplex – toner – 3 uur € 205,00
Lang haar – knippen & föhnen incl. – olaplex – toner – 3 uur € 235,00

 

TOTALLY | Change my color
Als je toe bent aan een drastische kleurverandering, bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Of dat er kleuren in je haar zitten die je wilt laten corrigeren dan zijn dit voor ons tijdrovende haarklussen, waardoor je een hele dag of meerderen behandelingen nodig hebt om tot je wenskleur te komen.
Onze stylisten kunnen je het beste voorafgaand advies geven in de mogelijkheden, waarbij het behoud van de kwaliteit van het haar voorop staat.
Totally – change my color PRIJS
Een consult vooraf is gewenst Prijs op aanvraag

 

COLOR | Consult
Toe aan een kleurverandering, vind je dit spannend of wil je graag vooraf meer informatie en advies over de mogelijkheden, dan kun je afspreken voor een consult. Onze stylisten zullen je tijdens dit consult adviseren en samen met je kijken welke kleur het beste bij je past. Na het consult heb je dan de mogelijkheid om voor een behandeling af te spreken.
Color consult TIJDSDUUR PRIJS
consult 15 min Voor een consult worden geen kosten in rekening gebracht

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | INCL. TONER

Wat zit erin? De tijdloosheid van highlight kleurtechnieken is oneindig. Volle tot verfijnde haarlokken die naar wens tot dicht bij de aanzet of schetsend naturel, superblond of in combinatie met lowlights in het haar geplaatst worden. Wij werken met ammonia vrije oplichtende boter van Oway, verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway waardoor je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en ook je eerder geplaatste highlight kleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de highlichts pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

¼ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 92,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN   € 160,00
 
½ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 128,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 195,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 210,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 230,00
 
HEEL HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur 45 MIN € 150,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 219,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 235,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 uur € 255,00

 

FACE FRAME | COLOR INCL. TONER
Tijdens deze kleurbehandeling worden langs de contouren van het gezicht ultrafijne baby Highlights geplaats. Deze kleuring is ideaal om je natuurlijk sunny blond kleur op te halen of trendy te laten accentueren. Ook geschikt om tijdens de behandeling van een basiskleur je kortere en langere coupes te personaliseren. Na de face contour frame color wordt het haar behandeld een toner van Oway, deze geeft het haar het wenselijke kleurkarakter en glans aan je haar.
FACE CONTOUR – FRAME COLOR INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 72,00

 

TOESLAG | EXTRA PRODUCT TIJD LANG DIK HAAR
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben. € 20,00

BALAYAGE

 

BALAYAGE | INCL. TONER

Dit is een kleurbehandeling waarbij de kleur hand schetsend (vegend) aangebracht wordt. Je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur blijft behouden waarbij de Balayage steeds lichter naar de lengtes en punten uitloopt. Het effect van een Balayage kan subtiel of meer uitgesproken zijn en staat een stuk zachter dan Highlights, omdat de Balayage die schetsend wordt aangebracht natuurlijk in elkaar overloopt. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Achteraf wordt het haar behandeld met een toner van Oway welke het haar het wenselijke kleurkarakter en glans geeft, waarbij ook je eventuele eerder geplaatsten haarkleur zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

BALAYAGE FULL HEAD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur € 147,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend
TONER + KNIPPEN + FöHNEN 3 uur 30 MIN € 215,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 230,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 250,00

 

FRENCH | BALAYAGE FULL HEAD INCL. 2 TONERS

Bij deze kleurtechniek wordt voorafgaand je aanzet met een speciale toupage techniek behandeld. Het effect wat hiermee verkregen wordt is dat de (French Balayage) nog verfijnder en zonder lijnen vanuit je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur door de lengtes van je haar heen zal lopen. Daarnaast zal deze kleuring vanuit de lengtes naar de haarpunten toe lichter uitkomen dan dat bij de normale Balayage het geval is. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Na de French Balayage wordt er gebruik gemaakt van twee toners van Oway waardoor je nieuwe gekleurde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en het effect van donker naar lichter in de punten benadrukt. Zodat je haarkleur perfect blended overloopt en je eventueel eerder geplaatste French Balayage kleurtoon ook zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de French Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

FRENCH | BALAYAGE TIJDSDUUR PRIJS
2 TONERS + DROGEN 3 uur 15 MIN € 175,00
2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN € 240,00
PAKKET 1: 2 TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 255,00
PAKKET 2: 2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 UUR € 275,00

 

FRENCH | BALAYAGE FULL HEAD INCL. 2 TONERS

Bij deze kleurtechniek wordt voorafgaand je aanzet met een speciale toupage techniek behandeld. Het effect wat hiermee verkregen wordt is dat de (French Balayage) nog verfijnder en zonder lijnen vanuit je natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur door de lengtes van je haar heen zal lopen. Daarnaast zal deze kleuring vanuit de lengtes naar de haarpunten toe lichter uitkomen dan dat bij de normale Balayage het geval is. Je haar wordt behandeld met ammonia vrije oplichtende boter van Oway. Na de French Balayage wordt er gebruik gemaakt van twee toners van Oway waardoor je nieuwe gekleurde lokken het wenselijke kleurkarakter krijgen en het effect van donker naar lichter in de punten benadrukt. Zodat je haarkleur perfect blended overloopt en je eventueel eerder geplaatste French Balayage kleurtoon ook zal herleven.

Om u haar te ultiem te beschermen kun je gebruik maken van de French Balayage pakketten. Deze zijn incl. Olaplex No.1 & 2 waardoor de kwaliteit van het haar behouden of verbeterd wordt.

FRENCH | BALAYAGE TIJDSDUUR PRIJS
2 TONERS + DROGEN 3 uur 15 MIN € 92,00
2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN € 160,00
PAKKET 1: 2 TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 175,00
PAKKET 2: 2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 UUR € 195,00
Toeslag kleur – extra tijd – lang – dik haar- € 22,00

 

 

VERZORGING

 

O-WAY | CARE TREATMENT
Om je haar weer volledig te laten stralen werken met care producten van Oway. Deze zijn zonder parabenen, synthetische parfums, kleurstoffen en sulfaten. Na het bepalen van de kwaliteit en je type haar zal het meest geschikte haarmasker je haar dehydrateren en verzorgen.
O-WAY CARE TREATMENT TIJDSDUUR PRIJS
15 min € 10,00

 

OLAPLEX | STUCTUUR BEHANDELING
Kleur behandelingen kunnen naast föhnen en de stijltang haarschade veroorzaakt hebben. Bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen worden dan verbroken waardoor je haar zwakker wordt. Het 100% vegan Olaplex gepatenteerde herstel systeem activeert en zoekt naar gebroken verbindingen. Olaplex No. 1 zal tijdens de behandeling verbroken verbindingen herstellen. Olaplex No. 2 zal je haar sluiten waardoor je haar veerkrachtig en soepel wordt. Olaplex is toepasbaar als losse treatment of als toevoeging je kleur behandeling.
OLAPLEX STUCTUUR BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
LOSSE TREATMENT 1 uur € 35,00
TOEVOEGING KLEUR € 35,00

KERATINE BEHANDELING | PLUS TWEE CARE PRUDUCTEN VOOR THUIS

KERATINE BEHANDELING
Keratine behandeling. Als je pluizig, droog, frizzy, onhandelbaar lang haar hebt, zal een keratinebehandeling je ochtendritueel tot wel 5 maanden veranderen en heb je minder tijd nodig om je haar glad, glanzend en mooi te maken. Pluizig haar verdwijnt, en krullen zullen tot 80% minder zijn. Daarna zal je haar de oude structuur terugkrijgen De keratine die gebruikt wordt in onze salons is vrij van formaldehyde, parabenen, siliconen en chemicaliën.
BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
EXCL. KNIPPEN 2 uur 30 min € 230,00
incl. KNIPPEN 3 uur 45 min € 295,00

 

BLACK HAIR | INCL. WASMASSAGE + STYLING PRODUCTEN

 

DAMES
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 1 UUR 15 MIN € 95,00
Toeslag bij dik en lang haar € 5,00
ALLEEN KNIPPEN
KORT 45 MIN € 35,00
Toeslag bij dik en lang haar € 5,00

 

HEREN
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
45 MIN € 45,00

 

KIND
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
T/M 13 JAAR 45 MIN € 55,00

 

BASISKLEUR
BASISKLEUR TIJDSDUUR PRIJS
UITGROEI + DROGEN 1 UUR 15 MIN € 60,00
UITGROEI INCL. KNIPPEN 2 UUR € 95,00
UITGROEI LENGTE & PUNTEN + DROGEN 1 UUR 15 MIN € 75,00
UITGROEI LENGTE PUNTEN INCL KNIPPEN 2 UUR € 105,00
Voor föhnen na kleuren € 45,00
Toeslag bij dik en lang haar € 15,00

 

TEXTURIZE
TEXTURIZE KORT HAAR TIJDSDUUR PRIJS
UITGROEI INCL. KNIPPEN 1 UUR 15 MIN € 100,00
Toeslag bij dik en lang haar € 15,00

 

RELAXER
RELAXER KORT HAAR TIJDSDUUR PRIJS
UITGROEI INCL. WASSEN KNIPPEN FOHNEN 1 UUR 15 MIN € 135,00
UITGROEI LENGTE PUNTEN INCL. WASSEN KNIPPEN FOHNEN 2 UUR € 145,00

 

DRY LOOK CURLY
DRY LOOK CURLY KORT HAAR TIJDSDUUR PRIJS
UITGROEI INCL. KNIPPEN 2 UUR 15 MIN € 145,00
UITGROEI LENGTE PUNTEN INCL. KNIPPEN 2 UUR 15 MIN € 165,00
Toeslag bij dik en lang haar € 15,00
TRANSLATE »