EVA

GEPASSIONEERD

BETROUWBAAR

CREATIEF

Bij elke knipbeurt ontvouwt zich een symfonie van stijl.

 

Introductie

In de levendige atmosfeer van Eva’s passie, waar het gezoem van gesprekken en föhns samensmelt, vindt zij haar troost en roeping. Elke klant die plaatsneemt, wordt deel van een unieke reis van creativiteit en persoonlijke knip en kleur transformatie, waarbij je haar dient als het canvas voor Eva’s verhalen van schoonheid en zelfontdekking.

Deskundigheid en Toewijding

Eva’s carrière is een getuigenis van haar aanpassingsvermogen aan de steeds veranderende trends in mode en stijl. Haar toewijding aan haar vak blijkt uit de manier waarop ze de wensen van haar diverse klantenkring vervult. Ondanks de constante stroom van innovaties, blijft haar diepe verbondenheid met haar klanten onwankelbaar.

Klantgerichte Aanpak 

Met een behendige hand en een scherp oog voor detail, brengt Eva de visies van haar klanten tot leven. Ze verweeft elke snit, kleur en stijl met een kenmerkende mix van artistiek vakmanschap en passie. Maar het gaat verder dan esthetiek; het is haar vermogen om de geest te verheffen, zelfvertrouwen te bouwen en de innerlijke schoonheid van elke klant te onthullen dat de kern vormt van haar werk.

Welkom bij Eva

Terwijl ze de reflecties van tevreden gezichten in haar spiegel ziet, voelt Eva een diepe dankbaarheid voor de kans om een positieve invloed te hebben op de levens van degenen die ze ontmoet. Voor haar is het kappersvak meer dan een baan; het is een levenslange passie en een kans om een blijvende impact te maken, voor elk kapsel per keer.

AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT

WO – DO – VR – ZA – ZO

Wilco

“Bij elke knipbeurt ontvouwt zich een symfonie van stijl. Een succesvolle kapper transformeert niet alleen haar, ze wekken ook zelfvertrouwen op en stimuleren zelfexpressie.”

PRIJSLIJST

KNIPPEN & STYLEN

DAMES
WASSEN KNIPPEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
KORT 45 Min € 65,00
Lang 45 Min € 75,00
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
Kort 45 Min € 55,00
Lang haar 45 Min € 65,00
WASSEN FOHNEN TIJDSDUUR PRIJS
kort 45 Min € 42,00
lang 45 Min € 52,00

 

HEREN
KNIPPEN & STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
30 min € 45,00

 

KIND
WASSEN KNIPPEN STYLEN TIJDSDUUR PRIJS
t/m 13 jaar 30 min € 37,00

 

TOESLAG
Er kan voor het knippen of föhnen van extra dik en/of lang haar een toeslag berekend worden, vanwege extra tijd die we hiervoor nodig hebben. € 13,00

KLEUREN
WE LOVE TO COLOR YOUR HAIR

Voor deze traditionele behandeling zijn twee opties mogelijk: het behandelen van uitsluitend uitgroei of inclusief kleuring van de lengtes en punten van het haar. Het doel van deze behandeling is het camoufleren van grijs haar, een diepere kleur op de aanzet creëren of de natuurlijke haarkleur op te lichten. Wij werken met de biodynamische producten van Oway. 

Lees hier meer over de producten die wij gebruiken voor kleuringen.

BASISKLEUR UITGROEI | incl. drogen voor föhnen additionele kosten TIJDSDUUR PRIJS
uitgroei + DROGEN 1 uur 15 Min € 61,00
uitgroei lengte & punten + DROGEN 1 uur 15 Min € 86,00

 

GLOSS – Toner

Een toner is een kleurpigment dat zorgt voor een extra kleurlaagje om je haar. Door middel van een toner, kun je je blonde highlights, balayage of bleaching omtoveren tot grijs, zand, warme of perzik roze tinten. Ook bestaat er de mogelijkheid om met een toner je natuurlijke haartint meer of een ander kleurkarakter te geven zonder dat er een uitgroei ontstaat. In beide gevallen krijgt je haar een gezonde glans.

Kanttekening: met een gloss toner is het oplichten van de natuurlijke kleur niet mogelijk en wordt grijs haar niet volledig gecamoufleerd.

GLOSS – Toner TIJDSDUUR PRIJS
+ drogen 1 uur € 65,00

 

OLAPLEX | Toevoeging kleur
Kleurbehandelingen kunnen – naast föhnen en de stijltang – schade veroorzaakt hebben aan het haar. Zo kunnen bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen verbroken worden. Hierdoor wordt het haar zwakker. 
Het 100% vegan Olaplex No. 1 gepatenteerde herstelsysteem activeert en zoekt naar deze gebroken verbindingen. Het product wordt vermengd door je kleurrecept en herstelt tijdens de kleurbehandeling verbroken verbindingen. Hierna wordt Olaplex No. 2 aangepast, wat zorgt dat je haar sluit en veerkrachtig en soepel wordt. Dit is ideaal voor highlights, balayage of een totale oplichting van het haar.
Olaplex TIJDSDUUR PRIJS
toevoeging kleur 1 uur € 37,00

 

BLEACHING | Totally blond incl. olaplex toner
Bij deze kleurbehandeling wordt het haar volledig opgelicht. In plaats van blondeerpoeder, wordt voor deze behandeling met ammonia-vrije, oplichtende boter van Oway gebruikt. Dit product is verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Ook Olaplex No. 1 en 2 wordt gebruikt. Dit beschermt de kwaliteit van je haar. Afsluitend wordt met een toner je wenskleur werkelijkheid: van egaal helder platina tot beige of dieper asblond.
BLEACHING TIJDSDUUR PRIJS
KORT HAAR haar
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + föhnen 2 uur 45 min € 195,00
kort haar of uitgroei + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & föhnen 2 uur 45 min € 235,00
LANG haar
INCL. LENGTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + FöHNEN 2 uur 45 min € 220,00
INCL. LENHTE & PUNTEN + TONER + OLAPLEX + KNIPPEN & FöHNEN 3 uur € 258,00

 

TOTALLY | Change my color
Ben je toe aan een drastische kleurverandering? Bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Of wil je liever kleuren laten corrigeren? Houd er dan rekening mee dat dit een behandeling is die meer tijd nodig heeft waardoor er meerdere behandelingen nodig kunnen zijn. Onze topstylisten geven je graag een passend advies voorafgaand aan de behandeling. Het behouden van de kwaliteit van jouw haar staat altijd voorop!
Totally – change my color PRIJS
Een consult vooraf is gewenst Prijs op aanvraag

 

COLOR | Consult
Ben je toe aan een kleurverandering en vind je dit spannend of wil je enkel meer informatie en advies over het kapsel en de kleur die bij jou past? Plan dan een consult in met een van onze stylisten. Tijdens dit consult krijg jij een advies op maat en kijken jullie samen naar welke kleur het beste bij jou past. Na dit consult is het mogelijk om een behandeling in te plannen.
Color consult TIJDSDUUR PRIJS
consult 15 min Voor een consult worden geen kosten in rekening gebracht

 

TOESLAG | EXTRA PRODUCT TIJD LANG DIK HAAR
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben. € 22,00

HIGHLIGHTS

 

HIGHLIGHTS | INCL. TONER

Wat zit er in? De mogelijkheden op het gebied van highlight kleurtechnieken is oneindig. Van volle tot verfijnde lokken, van dicht bij de aanzet tot schetsend naturel en van superblond tot een combinatie met lowlights: bij ons is alles mogelijk. Wij werken met de ammonia-vrije oplichtende boter van Oway. Dit product is verrijkt met Kukui-boter en drie kostbare oliën. Afsluitend wordt het haar behandeld met een toner van Oway. Hierdoor krijgen je nieuwe blonde lokken het wenselijke kleurkarakter. Dit product zal ook de kleur van eerder geplaatste highlights laten herleven.

Voor ultieme bescherming van jouw haar, zijn er highlight-pakketten beschikbaar. Deze pakketten bevatten Olaplex No 1 en 2. De producten zorgen voor het behouden of zelfs verbeteren van de kwaliteit van je haar.

¼ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 103,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER+ KNIPPEN + FöHNEN   € 181,00
 
½ HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 149,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 225,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 240,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 260,00
 
HEEL HOOFD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur 45 MIN € 170,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN   € 250,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 270,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 uur € 290,00

 

FACE FRAME | COLOR INCL. TONER    

Tijdens deze kleurbehandeling worden langs de contouren van het gezicht ultrafijne baby-highlights geplaatst. Deze kleuring is ideaal om je natuurlijk sunny, blonde kleur op te halen of trendy te laten accentueren. Deze behandeling is ook geschikt om te combineren met een basiskleuring en je korte of lange coupe te personaliseren.

Na de Face Contour Frame Color behandeling, wordt het haar behandeld met een toner van Oway. Dit product geeft het wenselijke kleurkarakter en een prachtige glans aan je kapsel.

FACE CONTOUR – FRAME COLOR INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER + DROGEN 2 uur € 83,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FÖHNEN 2 uur 45 MIN € 157,00
PAKKET 1: TONER + FÖHNEN + OLAPLEX 3 uur € 175,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FÖHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 197,00

 

TOESLAG | EXTRA PRODUCT TIJD LANG DIK HAAR
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben. € 22,00

BALAYAGE

 

BALAYAGE | INCL. TONER

Bij deze kleurbehandeling wordt de kleur schetsend – door middel van vegen – aangebracht, wat zorgt voor een natuurlijke overloop van kleuren. De kleur van je aanzet wordt behouden, echter bij balayage loopt de kleur lichter uit naar de lengtes en punten van je haar. Het effect kan subtiel of juist meer uitgesproken zijn. Tijdens de behandeling wordt je behandeld met ammonia-vrije, oplichtende boter van Oway. Afsluitend wordt het haar behandeld met een toner van het merk Oway, welke je kapsel het gewenste kleurkarakter geeft en een prachtige glans.

Voor ultieme bescherming van je kapsel is het mogelijk gebruik te maken van balayage-pakketten. Deze pakketten bevatten Olaplex No 1 en 2. De producten zorgen voor het behouden of zelfs verbeteren van de kwaliteit van je haar.

BALAYAGE FULL HEAD INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 3 uur € 168,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FöHNEN 3 uur 30 MIN € 247,00
PAKKET 1: TONER + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 30 MIN € 260,00
PAKKET 2: TONER + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 45 MIN € 285,00
 

 

FRENCH | BALAYAGE FULL HEAD INCL. 2 TONERS

Tijdens deze behandeling wordt je aanzet met een speciale toupage techniek behandeld. 

Het effect van de French balayage is een nóg verfijnder resultaat: de oplichting zal vanuit jouw natuurlijke of dieper gekleurde aanzetkleur door de lengtes van je haar lopen zonder lijnen. Ook zal deze kleuring vanuit de lengtes naar de haarpunten lichter uitkomen dan bij een normale balayage. Hierdoor ontstaat er meer contrast. Tijdens de behandeling wordt je behandeld met ammonia-vrije, oplichtende boter van Oway. 

Ter afsluiting van de behandeling, zal er gebruik gemaakt worden van twee toners van Oway. Hierdoor krijgen je gekleurde lokken het gewenste kleurkarakter en wordt het effect van donker naar lichte punten benadrukt. Kortom: perfectly blended!

Voor ultieme bescherming van je kapsel is het mogelijk gebruik te maken van French balayage-pakketten. Deze pakketten bevatten Olaplex No 1 en 2. De producten zorgen voor het behouden of zelfs verbeteren van de kwaliteit van je haar.

FRENCH | BALAYAGE TIJDSDUUR PRIJS
2 TONERS + DROGEN 3 uur 15 MIN € 199,00
2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN 4 uur € 275,00
PAKKET 1: 2 TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 4 uur € 288,00
PAKKET 2: 2 TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 4 UUR 15 MIN € 315,00
Toeslag kleur – extra tijd – lang – dik haar- € 22,00

 

BALAYAGE TOUCH UP, INCL. TONER    
Me Balayage, Touch up incl. toner. Met de Balayage Touch-up word je bestaande uitgroeide Balayage of French Balayage aan de bovenkant en langs de contouren van het gezicht weer hoger in je haar gezet. Deze kleuring is dan ook ideaal om tussen een totale Balayage behandeling door je kleur weer op te halen. Na de behandeling wordt het haar behandeld met een toner van Oway, deze geeft het haar weer het wenselijke kleurkarakter en glans, waardoor je eerder geplaatste Balayage kleur ook weer zal stralen.
Om tussentijds je full Head Balayage tussen drie-vier maanden weer op te frissen is de Balayage Touch-up geschikt. De Balayage Touch-up is niet geschikt om voor de eerste je Balayage te laten plaatsen.
BALAYAGE TOUCH UP INCL. TIJDSDUUR PRIJS
TONER+ DROGEN 2 uur 45 MIN € 103,00
Voor föhnen worden additionele kosten berekend    
TONER + KNIPPEN + FÖHNEN 3 uur 15 MIN € 181,00
PAKKET 1: TONERS + FöHNEN + OLAPLEX 3 uur 15 MIN € 198,00
PAKKET 2: TONERS + KNIPPEN + FöHNEN + OLAPLEX 3 UUR 30 MIN € 220,00

 

TOESLAG | EXTRA PRODUCT TIJD LANG DIK HAAR
Er kan voor het kleuren van extra dik en/of lang haar eventueel een toeslag berekend worden. Dit vanwege extra tijd en producten die we hiervoor nodig hebben. € 22,00

 

VERZORGING

 

O-WAY | CARE TREATMENT

Om ervoor te zorgen dat jouw haar volledig gaat stralen, maken wij gebruik van verzorgingsproducten van Oway. Na het bepalen van jouw haartype en de kwaliteit, zal door middel van een passend haarmasker je haar worden verzorgt en gehydrateerd.

Lees hier meer over deze biodynamische producten.

O-WAY CARE TREATMENT TIJDSDUUR PRIJS
  15 min € 11,00

 

OLAPLEX | STUCTUUR BEHANDELING

Kleurbehandelingen kunnen – naast föhnen en de stijltang – schade veroorzaakt hebben aan het haar. Zo kunnen bepaalde verbindingen die de stevigheid van je haar bepalen verbroken worden. Hierdoor wordt het haar zwakker. Het 100% vegan Olaplex No. 1 gepatenteerde herstelsysteem activeert en zoekt naar deze gebroken verbindingen. Het product wordt vermengd door je kleurrecept en herstelt verbroken verbindingen tijdens de behandeling. Hierna wordt Olaplex No. 2 aangepast, wat zorgt dat je haar sluit en veerkrachtig en soepel wordt.  

Olaplex is toepasbaar als losse behandeling of als toevoeging aan je kleurbehandeling.

OLAPLEX STUCTUUR BEHANDELING TIJDSDUUR PRIJS
LOSSE TREATMENT 1 uur € 85,00
TOEVOEGING KLEUR € 37,00
TRANSLATE »