ELSA

BIOLOGISCH

KRACHTIG

OPBEUREND

“Dat gevoel dat je in de spiegel kijkt en denkt: ‘Yes!’
Deze bevlogen all-round styliste heeft al wel heel wat bijzondere werkzaamheden aan haar repertoire toe kunnen voegen. Zo wisten verschillende film- tv-projecten Elsa als styling en make-up Artist te strikken en paste zij als assistent, teamcaptain of als verantwoordelijke voor het ontwerp haar creatieve skills toe zoals als bij het schaap met de 5 poten, Rundfunk, Treur tv, Bankier van het verzet en de film Redbad. Ook was Elsa te vinden achter de schermen bij musical The Lion King om de acteurs van glamoureuze looks te voorzien.

We weten allemaal wat een ‘goede haar dag’ voor je humeur betekent. Dat gevoel dat je in de spiegel kijkt en denkt: ‘Yes!’. Wat Elsa dan ook het liefste als hairstylist doet, is om je totale haar er goed uit te laten zien en hiermee een goed gevoel aan je te geven.

Een kappersbezoek waarbij je met een brede glimlach naar buiten zal lopen is waar Elsa je graag mee helpt en uitnodigt om in haar stoel plaats te nemen.

Naast dat Elsa boekbaar is voor de Oway kleuringen is zij bij Wi kappers exclusief als Biologisch kleuren specialist werkzaam.

DEN HAAG DENNEWEG

DO – VR – ZA*

* wisselend per 14 dgn

“Voel je mooi met je eigen ingrediënten…”

Biologische kleuren

Wat biologisch kleuren inhoudt? Biologisch kleuren is puur natuurlijke manier van kleuren zonder gebruik van parabenen, ammoniak, peroxide of andere chemicaliën. De geur is niet chemisch, maar juist heel natuurlijk, denk aan geur als koffie, honing of verse aarde.
Met biologisch kleuren is veel mogelijk zo zal in tegenstelling tot gewoon kleuren het haar nooit egaal en hard inkleuren. Het resultaat zal zich aanpassen aan de natuurlijke ondergrond van je eigen haarkleur. De kleuren vormen een laag om je haar heen, waardoor het dikker voelt.

Elsa zal na het bespreken van je wensen het haar eerst wassen met een product wat je haar totaal cleant en siliconen vrij maakt. Om tot de juiste kleur te komen zullen er op maat verschillende soorten planten vermalen en gemengd worden. Na het aanbrengen word je haar geplaatst onder een hoofdsauna waardoor het haar zich kan openen en de kleur kan hechten, ook is dit een super ontspannen moment. Je bent dan even lekker van de buitenwereld afgesloten.
Na afloop ruikt je haar heerlijk natuurlijk en is er door het biologische kleurlaagje ook een ontzettend fijne glans laag om je haar heen ontstaan.

Prijslijst

DAMES KNIPPEN FOHNEN incl. was massage styling producten Tijd
Kort haar – wassen – knippen – föhnen  53  45 Min
Lang haar – wassen – knippen – föhnen  63  45 Min
DAMES KNIPPEN STYLEN incl. was massage styling producten
Kort haar – wassen – knippen – stylen  43  45 Min
Lang haar – wassen – knippen – stylen  53  45 Min
HEREN incl. was massage  styling producten
Wassen – knippen – stylen   35  30 Min
KINDEREN
Wassen – knippen – styling – t/m 13 jaar  30  30 Min
FOHNEN
Kort haar – wassen – föhnen  32  30 Min
Lang haar – wassen – föhnen  42  30 Min
Toeslag – zeer – lang – dik haar  12
KLEUREN incl. drogen voor föhnen additionele kosten
Kleur – uitgroei  48  75 Min
Kleur – uitgroei-lengte & punten  69  75 Min
Toner  41  60 Min
Toeslag – extra tijd – lang – dik haar 19
Olaplex – toevoeging kleur 35  45 Min
HIGHLIGHTS incl. inkleuren – toner
Higlights – halve hoofd – bovenlaag tot oor  117  150 Min
BLEACHING totally bond’ incl. inkleuren-toner
Bleaching totaal kort haar of uitgroei  100  150 Min
Bleaching – totaal lang haar  119  150 Min
BALAYAGE Incl. inkleuren-toner
Balayage incl. toner  132  195 Min
BIOLOGISCHE KLEURING
Organic – coloring  59  30 Min
TRANSLATE »