MEET & TREAT BEHANDELING

Kennismaking/uitgebreide behandeling/behandelplan & advies

Deze behandeling is uitsluitend voor de eerste keer. We bespreken de wensen, doelen en mogelijkheden in vorm van een intakegesprek. Hierna volgt een behandeling op maat, afgestemd op uw type huid en persoonlijk doel. Deze behandeling is inclusief een huidconditie test, reiniging van de onzuiverheden, mini bindweefselmassage van het gelaat, lichte resurfacing (peeling zonder downtime), massage van de nek/schouders, masker & nacht/dag verzorging. Na de behandeling krijgt u een adviesplan mee.

TIJD 75 min €77,-

 

365 POWER TREATMENT

Een boost voor de huid voor het hele jaar door. Dit is de juiste behandeling als onderhoud voor het hele jaar door.  Ook voor mensen met geen tot milde huidproblemen is dit een hele fijne behandeling.

TIJD 65 min €69,-

 

SUMMER TREATMENT

Deze behandeling is geschikt voor de huid die zich binnen twee weken blootstelt aan de zon.

De perfecte voorbereiding om de huid klaar te stomen voor veel zon op vakantie.

TIJD 65 min €69,-

 

VITAMIN C TREATMENT

Een perfecte pre-zon/vakantie behandeling

Vitamine C is een antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicale, een stopbord zet voor de vorming van pigment en de collageen-waarde een boost geeft. Deze behandeling zorgt daarbij ook voor de ultieme glow. Daarbij zeker geschikt voor de doffe en/of vermoeide huid. In de behandeling zit een maximale concentratie Vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. De formule die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

TIJD 65 min € 69,-

 

LIFT YOUR SKIN TREATMENT

De perfecte behandeling tegen huidveroudering, geeft de huid weer stevigheid terug. Tevens ook hydraterend en zal de poriënstructuur van de huid verfijnen.

TIJD 65 min € 72,-

 

SPEED CLEANSING TREATMENT

Deze behandeling is geschikt voor de huid met meer onzuiverheden die tussen de grotere behandelingen door een losse behandeling nodig heeft.

Enkel voor het reinigen en verwijderen van onzuiverheden, inclusief kalmerend masker.

TIJD 35 min €38,-

Meerprijs, na advies wordt voor een extra product of extra tijd € 10,- toeslag in rekening gebracht.

 

 ——————————

PHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans enkel voor het afschilveren van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar.

Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne of chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. De huid krijgt een gezonde uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen

——————————

 

STRONG TREATMENT – ALLEEN OP ADVIES

C.R DETOX RESURFACING

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek samengesteld op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen. Tevens ook geschikt voor zonbeschadiging & vergrote poriën.

TIJD 65 min €75,-

 

STRONG TREATMENT – ALLEEN OP ADVIES

ACNE DETOX RESURFACING

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E.-Solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.

TIJD 65 min €75,-

 

STRONG TREATMENT – ALLEEN OP ADVIES

AGE DETOX RESURFACING

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium-diepe expressielijntjes.

TIJD 65 min €75,-