WILCO

PROFESSIONEEL

TOEGANKELIJK

OOG VOOR DETAIL

Teruggekeerd naar de tijdloze kunst van de klassieke herenkapper

Barbier-haarstylist Richard verhuisde kort nadat hij in 1981 van de middelbare school afstudeerde naar Los Angeles met als enige doel een rockster te worden.

Hij begon te trainen als professionele haarstylist onder toezicht van zij neef, de beroemde Beverly Hills-haarstylist Allen Edwards (Julianne Moore, Renee Zellweger, Laura Flynn Boyle, Donna Mills, Raquel Welch). Met zijn vastberaden ambitie om zijn muzikale inspanningen voort te zetten, verliet hij de salon zo’n zes maanden later.

Vandaag, na vier decennia en een lonende carrière van 25 jaar als opvoeder, schrijver, muzikant en vader van vijf, is hij teruggekeerd naar de tijdloze kunst van het klassieke herenkapper.

Na een stage van zes maanden onder Master barber Sam Aydani van Benoah Barbers in Den Haag, creëerde hij zijn concept THE NIGHT BARBER, een unieke barbierervaring met exclusieve avond- en late nachturen voor 9-tot-5-ers, studenten en zakenreizigers.

Tegenwoordig maakt The Night Barber deel uit van het WI Kappers Collectief in het levendige Zeeheldenkwartier en biedt het de ultieme herenkapper ervaring met klassieke kapsels, een heerlijk luxe citroen-, eucalyptus-, stoom- en olie-scheermes of elektrische sch

eerbeurt en nauwgezet baardonderhoud voor het gezichtshaar van elke stijl. The Night Barber zal vanaf de zomer van 2021 uitbreiden naar de locatie van het Wi-kappers collectief te Amsterdam.

DEN HAAG ANNA PAULOWNA

DI – WO – DO – VR

“They say shoes make the man; but a good haircut makes the gentleman.”

Goed om te weten:
The Night Barber werkt op eigen titel voor afspraken.

Prijslijst

THE NIGHT BARBER

HAIRCUTS

 

CLASSIC HAIRCUTS | incl. was massage styling product
De beste versie van je eigen natuurlijke look, haartype, textuur en levensstijl, gecreëerd door een klassieke tondeuse te combineren met schaar afgewerkte details. Inclusief consult, verkwikkende shampoo massage, styling en product
 
Classic – Haircut | Incl. consult € 35,00
Tijdsduur van de behandeling: 60 Min
DAD & LAD SERVISE | incl. was massage styling product
Vader en zoon * kapsels die de heren er modern, fris en scherp uit laten zien.. Papa’s service omvat een verkwikkende tonische en olieachtige hoofdhuidmassage en een gratis blikje Nederlands beste Reuzel-haarpommade. En voor de jongen, onze “Three-B Bag” met een drankje, boek en koekje.
(* 12 jaar en jonger; vermeld de naam en leeftijd van uw zoon in het gedeelte met opmerkingen bij het voltooien van uw boeking).
 
Vader & zoon – Service | Incl. Reuzel-haarpommade – Three-B Bag € 55,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 uur 30 min
CLASSIC HAIRCUTS | tot 12 jaar
Klassiek herenkapsel met een frisse, jonge, moderne twist. Elke jongen * ontvangt een “Three-B Bag” met een drankje, een boek en een koekje. (* 12 jaar en jonger; vermeld de naam en leeftijd van uw zoon in het gedeelte met opmerkingen bij het voltooien van uw boeking).
 
Classic – Haircut – Tot 12 jaar | Incl. Three-B Bag € 30,00
Tijdsduur van de behandeling: 1 Uur
TRANSLATE »